Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mourinho má jasného favorita na víťazstvo EURO 2020

LONDÝN - José Mourinho a jeho favorit na titul na blížiacom sa EURO 2020
Zdroj: 39386
Zdieľajte:

Tréner José Mourinho má v britskom The Sun rubriku, v ktorej sa vyjadruje k EURO 2020. V rámci svojho stĺpčeka prezradil, koho najviac favorizuje na zisk titulu.

Mourinho: Francúzi musia vyhrať EURO

Ak máte vo svojom tíme Kyliana Mbappého, je veľmi ťažké nevyhrať. Je jedným z tých hráčov, ktorí vyhrávajú zápasy a strašia súperov. Mbappé sa bude snažiť urobiť všetko pre to, aby všetkým dokázal, že po Lionelovi Messim a Cristianovi Ronaldovi je ďalší najlepší," myslí si Mourinho.

Francúzi sú úradujúci majstri sveta a na EURO sa predstavia v skupine s Nemeckom, Portugalskom a Maďarskom.

Prečítajte si aj

20-ročný bývalý milánsky futbalista spáchal samovraždu

Didier Deschamps vie, čo chce. Sú to úradujúci majstri sveta. Na poslednom Eure skončili druhí. Myslím si, že vypadnutie v ktorejkoľvek fáze pred finále je pre nich neúspechom. Neverím, že Deschamps číta alebo počúva, čo sa hovorí. Asi len vie, čo chce. Má vážne zásady. Každý hráč by si ho mal vážiť, pretože ak to neurobí, nebude v zostave," vyjadril sa Mourinho na adresu svojho trénerského kolegu.

Deschamps našiel spoločnú reč s Karimom Benzemom a francúzsky útočník sa po dlhom čase predstaví na vrcholnom medzinárodnom podujatí.

Keď máte disciplínu a keď každý hráč nasleduje to, čo chce tréner, tím sa stáva veľmi, veľmi silným. Nevidím ich slabosti. Keby bolo potrebné určiť tím, ktorý turnaj vyhrá, uviedol by som Francúzsko, pretože má fantastickú zostavu. Musia vyhrať Euro. Ak sa tak nestane, potom sa dá turnaj považovať za neúspešný," dodáva portugalský kouč.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články