Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Konflikt vo francúzskom tíme! Mbappé sa urazil po tom, čo povedal Giroud novinárom

PARÍŽ - Vo francúzskom tíme nie je najlepšia nálada pred vstupom do EURO 2020! Konflikt medzi hviezdami Mbappém a Giroudom
Zdroj: 39742
Zdieľajte:

Francúzsko je mnohými považované za najhorúcejšieho adepta na zisk titulu na EURO 2020. No v tábore "galského kohúta" nepanuje práve najlepšia nálada.

Mbappé urazený po komentároch Girouda

Došlo ku konfliktu, ktorý stále nebol vyriešený, medzi hviezdnymi útočníkmi Kylianom Mbappém (PSG) a Olivierom Giroudom (Chelsea). Informuje o tom RMC Sport.

Všetko spustilo Giroudove vyhlásenie pred novinármi. Povedal na adresu Mbappého, že nie vždy prihráva a keby tak konal, mohol byť tím efektívnejší.

Mbappé si zobral tieto vyjadrenia osobne a celý deň chodil s nespokojným pohľadom a so spoluhráčmi sa len minimálne rozprával.

Prečítajte si aj

Prestupová bomba! Manchester United sa dohodol na zmluve s touto hviezdou

Giroud sa s ním pokúsil hovoriť, chcel mu vyjasniť okolnosti predmetného rozhovoru. Povedal mu, že výroky boli skreslené kvôli provokatívnym otázkam novinára.

Giroud Mbappého ubezpečoval, že nekritizoval jeho hru. Pri ich rozhovore boli prítomní aj N´Golo Kanté a Benjamin Pavard. Giroud pripustil, že urobil chybu.

Mbappé však naďalej pokračoval v prejavoch nespokojnosti pred celým tímom.

Tréner Didier Deschamps hovoril s oboma hráčmi individuálne a potom aj s celým tímom. Povedal im, že aj keď sa stala chyba, treba ísť ďalej.

Účinok sa zatiaľ nedostavil. Náladu Mbappého neovplyvnila ani skutočnosť, že počas tréningu sa mu Giroud často snažil prihrávať a po tréningu ho dokonca objal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: RMC Sport

Diskusia

Podobné články