Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Allegri s Ronaldom nepočíta: Rokovania s týmto klubom začali! Koľko pýta Juve?

TURÍN - Chce staviť na mladosť. Tréner Allegri s Ronaldom nepočíta, Juventus rokuje o predaji hviezdneho Portugalčana s týmto klubom! A koľko za neho pýta?
Zdroj: 38931
Zdieľajte:

Nový tréner Juventusu Turín Massimiliano Allegri chce zakladať na mladých hráčoch a so starnúcim Cristianom Ronaldom nepočíta. Vedenie Turínčanov už rozbehlo rokovania s PSG o predaji futbalistu. Informuje španielsky AS.

Ronaldo do PSG? Juventus žiada 25-30 miliónov eur

Juventus má v úmysle získať za predaj Ronalda 25-30 miliónov eur.

Vedenie PSG verí, že príchod Cristiana Ronalda zmierni športový aj marketingový dopad potenciálneho odchodu Kyliana Mbappého, ktorému budúce leto končí kontrakt a stále nepredĺžil v Parku princov zmluvu.

Cristiano Ronaldo spolupracuje so značkou Nike, ktorá je jedným z hlavných sponzorov francúzskeho klubu. Ronaldo vyhral tituly v Anglicku, Španielsku a Taliansku. Z top 5 európskych súťaží mu chýba už len Francúzsko a Nemecko.

Prečítajte si aj

Mbappé: Prečo som odmietol Real Madrid!

36-ročný Ronaldo sa stal s 29 gólmi na konte najlepším strelcom talianskej Serie A.

Z tímového hľadiska ale spokojný rozhodne nemôže byť. Juventus vypadol v osemfinále Ligy majstrov s FC Porto. Po dlhých rokoch "Stará dáma" stratila Scudetto a miestenku v top 4 znamenajúcu Ligu majstrov si zaistila až v poslednom kole vďaka nečakanému zaváhaniu Neapola.

Napriek tomu Juventusu reálne hrozí, že si Ligu majstrov v budúcej sezóne nezahrá. Vedno s Realom Madrid a Barcelonou nevystúpil z projektu Superligy a vedenie UEFA plánuje túto trojicu z Ligy majstrov vylúčiť.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: AS

Diskusia

Podobné články