Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ronaldo aj Messi bez Ligy majstrov! Už tento týždeň príde tvrdý verdikt

ŽENEVA - Pozor, pozor, už tento týždeň oznámia tvrdý verdikt! Cristiano Ronaldo aj Messi bez Ligy majstrov
Zdroj: 39268
Zdieľajte:

FC Barcelona, Real Madrid a Juventus Turín budú už tento týždeň diskvalifikovaní z budúcej sezóny Ligy majstrov. Dôvodom je, že nevystúpili z projektu Superligy. Informuje o tom Sports Mole s odvolaním sa na La Repubblica.

Ronaldo a Messi bez Ligy majstrov?

Založenie Superligy oznámilo 12 tímov. Deväť z nich však pod obrovským tlakom nespokojných fanúšikov a vedenia UEFA z projektu vystúpilo.

Vylúčenie trojice gigantov z Ligy majstrov naznačujú aj vyjadrenia Javiera Tebasa - prezidenta La Ligy a člena exekutívy UEFA. Ten tvrdí, že Juventus, Barcelona a Real by sa mali "obávať" nadchádzajúceho disciplinárneho rozhodnutia UEFA.

„Báť by sa mali najmä Real Madrid a Barcelona. Neviem si predstaviť Ligu majstrov bez nich, no môže sa to stať," cituje Tebasa ESPN.

„Viac ako sankcie, UEFA sa môže rozhodnúť neregistrovať Madrid a Barcelonu v Lige majstrov. Myslím si, že by mohli byť vynechaní. Mali by sa báť."

Prečítajte si aj

Krásne gesto Aguera! Klobúk dole pred tým, čo pripravil na rozlúčku 60 zamestnancom City

Ak sa potvrdia najnovšie správy a tento týždeň sa trojica "rebelov" dozvie tvrdý verdikt od UEFA, znamená to, že Cristiano Ronaldo či Lionel Messi si nezahrajú v Lige majstrov!

Iba ak by zmenili v lete klub. No ani v jednom prípade to tak aktuálne nevyzerá. Georgina Rodriguez, priateľka Ronalda, potvrdila novinárom, že zostáva v Juventuse. Lionel Messi rokuje o novej zmluve s Barcelonou a podľa slov prezidenta Joana Laportu sa rozhovory uberajú správnym smerom a spejú k dohode.

Nedávno sa objavili aj správy o tom, ktoré tri tímy majú nahradiť v budúcej sezóne Ligy majstrov Juventus, Barcelonu a Real Madrid.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: La Repubblica, ESPN, Sports Mole

Diskusia

Podobné články