Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mbappé: Prečo som odmietol Real Madrid!

MADRID - Kylian Mbappé otvorene prehovoril o dôvodoch, pre ktoré odmietol Real Madrid
Zdroj: 39682
Zdieľajte:

Real Madrid má dlhodobý záujem o Kyliana Mbappého. Francúzsky rýchlik bol veľmi blízko podpísania kontraktu so španielskym veľkoklubom v roku 2014.

Mbappé v tom čase navštívil klubové zázemie a mal možnosť stretnúť sa s hviezdnym Cristianom Ronaldom, ktorý je jeho vzorom, aj trénerom Zinedinom Zidanom.

Mbappé prezradil, prečo sa v roku 2014 rozhodol odmietnuť Real Madrid

Napokon sa však Mbappé rozhodol Real Madrid odmietnuť a zostal vo Francúzsku.

„Moji rodičia chceli, aby som odštartoval kariéru vo Francúzsku, vzdelával sa vo Francúzsku," odhalil Kylian Mbappé v rozhovore pre L'Obs.

„Aby som hral futbal, no tiež pokračoval vo vzdelávaní. Ísť do Španielska, aj keď tam bol Zidane, bola to iná krajina, odlišná kultúra..."

Prečítajte si aj

Bývalý hviezdny útočník novým trénerom Škriniara v Interi Miláno

Mbappé nevyjasnil svoju budúcnosť. Kontrakt v Paríži mu vyprší budúce leto a stále nie je jasné, či predĺži zmluvu s PSG alebo odíde. Nie je tajomstvom, že záujem "bieleho baletu" pretrváva.

„Vždy si chcem klásť výzvy, pretože to vám neumožní oddychovať. Tým, že som na ihrisku sa živím, to ma dobýja. Vďaka tomu mám energiu čeliť ďalším aspektom, ktoré futbal prináša."

Mbappé sa vrátil k začiatkom svojej hviezdnej kariéry v Monacu. K prudkému rastu k sláve a k pozícii jedného z najlepších futbalistov planéty.

„Na začiatku bolo ťažké uniesť túto váhu, pretože som bol veľmi mladý," priznával.

„Bol som 18 či 19 ročný a rád som robil veci ako 18 či 19-roční. Ale na ihrisku sa odo mňa vyžadovalo, aby som bol dospelý."

„Keď sa chceš dostať na vrchol, nie je tu priestor pre nezrelých ľudí ani pre deti. Je to svet dospelých a musíš byť na to pripravený," dodáva Mbappé.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: L'Obs

Diskusia

Podobné články