Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Neistá budúcnosť a stres ničia Koemana: Po záchvate úzkosti skončil v nemocnici!

BARCELONA - Neistota ohľadom budúcnosti a veľký stres ničia Ronalda Koemana! Záchvat úzkosti ho dostal až do nemocnice
Zdroj: 39476
Zdieľajte:

Ronald Koeman zažíva ťažké obdobie. Jeho budúcnosť je zahalená rúškom tajomstva. Skôr to vyzerá na jeho koniec na lavičke Barcelony. Nedávno absolvoval ďalšie stretnutie s prezidentom klubu Joanom Laportom.

Koeman musel pre záchvat úzkosti do nemocnice

Koeman podľa najnovších správ musel po záchvate úzkosti do nemocnice. Informuje o tom Fox Sports a tieto správy potvrdil samotný Joan Laporta.

„Mal epizódu, ktorá ho priviedla do nemocnice, ale je v poriadku. Volal som mu," ubezpečil Laporta. Vyjadril ľútosť nad tým, čo sa holandskému trénerovi prihodilo vzhľadom k situácii, ktorá mu prináša veľký stres.

Prečítajte si aj

Messi už má na stole ponuku Barcelony: Má čo zvažovať!

Holanďan stále nevie, či naplní aj druhý rok platnej zmluvy s Barcelonou a neistota z budúcnosti a stres vyvolali záchvat úzkosti. „Radi hovoríme jasne a tak sme to povedali aj Koemanovi," vyjadril sa Laporta.

Vedenie Kataláncov požiadalo Koemana, aby mu dal na vyriešenie trénerskej otázky dva týždne. Laporta Holanďanovi otvorene povedal, že má kandidátov, ktorí sú v hre ako jeho náhrada. Koeman je presvedčený, že odviedol dobrú prácu a vyjadril túžbu na lavičke Barcelony pokračovať. Necíti však dostatočnú podporu z vedenia.

Koeman priviedol Kataláncov k triumfu v Copa del Rey a do samotného záveru bojoval aj o ligový titul. Laporta je presvedčený, že na trhu existujú možnosti, ktoré môžu pomôcť Barcelone dostať sa ešte na vyšší level výkonnosti.

V posledných dňoch sa doslova roztrhlo vrece s ukončením spolupráce popredných európskych tímov s trénermi. Skončil Antonio Conte v Interi Miláno, Zinedine Zidane v Reale Madrid či Andrea Pirlo v Juventuse Turín.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Fox Sports

Diskusia

Podobné články