Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Messi už má na stole ponuku Barcelony: Má čo zvažovať!

BARCELONA - Zaujímavá ponuka novej zmluvy od vedenia Barcelony pristála na stole Lionela Messiho. Má čo zvažovať!
Zdroj: 39180
Zdieľajte:

Lionel Messi dostal od vedenie FC Barcelona dlho očakávanú ponuku novej zmluvy. Ide o 10-ročný kontrakt rozdelený do troch fáz. Dohoda zatiaľ nepadla, no rokovania sa v posledných dňoch zintenzívnili.

Messi má o čom premýšľať

Messi odišiel do Argentíny s ponukou novej zmluvy od Barcelony, má o čom premýšľať. Podľa TV3 sa Katalánci rozhodli prevziať iniciatívu a nečakať na koniec auditu, ktorý môže trvať ešte dva alebo tri týždne.

Nový kontrakt zahŕňa úlohu ambasádora Barcelony počas potenciálneho pôsobenia v zámorskej MLS. Špekuluje sa o tom, že Messi má v pláne uzavrieť aktívnu kariéru v drese Beckhamovho Inter Miami. V Miami si už hviezdny Argentínčan zaobstaral niekoľko lukratívnych nehnuteľností.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo informoval spoluhráčov o odchode z Juventusu: V hre bombastická výmena!

Messi zatiaľ na ponuku nereagoval, pretože čaká na plány prezidenta Joana Laportu ohľadom zloženia tímu na budúcu sezónu. Rozhovory medzi viceprezidentom Rafom Yusteom a hráčovým otcom a agentom Jorge Messim sa v posledných dňoch zintenzívnili.

Nie je pochybností o tom, že plánovaný príchod Messiho krajana a kamaráta Sergia Aguera do Barcelony môže zohrať pozitívnu rolu pri jeho rozhodovaní o zotrvaní na Nou Campe. Čakať tiež bude na to, ako sa vyvinie otázka ohľadom trénerskej pozície. Zotrvanie Ronalda Koemana je v ohrození.

Laporta aj hráči Barcelony sú ohľadom zotrvania Messiho v Barcelone optimistickí. Aj keď je každému zrejmé, že v najbližších rokoch bude musieť akceptovať výrazné zníženie doterajšieho platu.

Barcelona má teraz starostí vyše hlavy. Spoločne s Realom Madrid a Juventusom Kataláncom hrozí vyradenie z budúcej sezóny Ligy majstrov. Dôvodom je, že tieto tri kluby nevystúpili z projektu Superligy.

Messi sa teraz plne sústredí na reprezentačné povinnosti. S Argentínou bude bojovať v kvalifikácii o postup na MS 2022 v Katare a čaká ho tiež Copa América.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TV3

Diskusia

Podobné články