Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Skončil Conte, Zidane a končí aj Pirlo! Vieme, kto ho na lavičke Juventusu nahradí

TURÍN - S koncami trénerov na lavičkých TOP európskych klubov sa roztrhlo vrece. Po Contem v Interi a Zidanovi v Reale je tu ďalšia veľká ryba!
Zdroj: 39600
Zdieľajte:

S odchodmi trénerov v popredných európskych kluboch sa v posledných dňoch akoby roztrhlo vrece. Antonio Conte po majstrovskej sezóne odišiel z Interu Miláno. Zinedine Zidane rezignoval na pozícii trénera v Reale Madrid.

Pirlo končí v Juventuse, vracia sa Allegri

Končí aj Andrea Pirlo na lavičke Juventusu Turín. Informuje o tom Sky Sport Italia.

Podľa tohto zdroja ho nahradí staronový tréner "Starej dámy" Massimiliano Allegri. Špekulovalo sa, že práve Allegri by mohol nahradiť Zidana na lavičke "bieleho baletu" a Zidane by sa mohol presunúť do Juventusu.

Prečítajte si aj

Totálny bizár! Bývalý klenot Sparty sa mal narodiť 4 roky po smrti matky

Allegri odišiel z Turína v roku 2019. Nový kontrakt s Juventusom podpíše v piatok ráno a zmluva bude na štyri alebo päť rokov.

Turínsky tím sa pod jeho vedením stal päťkrát majstrom Talianska, získal štyri poháre a dva superpoháre a dvakrát sa dostal do finále Ligy majstrov, kde prehral.

Juventus má za sebou sezónu plnú zmaru. Po dlhých rokoch stratil Scudetto. Navyše do posledného kola bojoval o miestenku v Lige majstrov. Nebyť zakopnutia Neapola, ani ju nezíska. V Lige majstrov šokujúco vypadol v osemfinále s Portom.

Víťazstvo v Coppa Italia bolo pre klub s takými ambíciami a kádrom, aké má Juventus, len slabou náplasťou.

Juventusu vedno s FC Barcelona a Real Madrid hrozí vylúčenie z Ligy majstrov. UEFA začala voči tejto trojici klubov disciplinárne konanie v súvislosti s projektom Superligy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Sky Sport Italia

Diskusia

Podobné články