Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cristiano Ronaldo informoval spoluhráčov o odchode z Juventusu: V hre bombastická výmena!

TURÍN - Cristiano Ronaldo o svojom záujme z Juventusu odísť povedal spoluhráčom v kabíne. V hre bombastická výmena!
Zdroj: 39268
Zdieľajte:

Špekulácie o odchode Cristiana Ronalda z Juventusu narastajú. Zmluva mu vyprší budúce leto, no zmeniť dres chce už počas tohto leta.

Náznakov je viacero. Nevydarená sezóna Juventusu - po dlhých rokoch stratil Scudetto, v Lige majstrov stroskotal prekvapujúco v osemfinále na Porte.

Ronaldo spoluhráčom oznámil záujem opustiť Juventus

Frustrácia Ronalda v posledných zápasoch sezóny. Jeho nedávny bilančný príspevok na sociálnej sieti instagram, v ktorom jasne dal najavo, že v Taliansku dosiahol všetko, čo si v roku 2018 pri príchode do Juventusu dal za cieľ.

Podľa Il Messaggera Ronaldo povedal svojim spoluhráčom z Juventusu, že chce v nadchádzajúcom prestupovom období odísť.

Prečítajte si aj

Usvedčujúce FOTO: De Gea TRIKRÁT odignoroval svoj tajný ťahák penaltových strelcov

V jeho súvislosti sa spomínal návrat do Realu Madrid, ten však zmietol zo stola samotný prezident Florentino Perez s tým, že by to nedávalo zmysel.

Potom sa spomínal návrat do Sportingu Lisabon, kde Ronaldo začínal. Jeho matka Dolores Aveiro po tom, ako Sporting získal portugalský titul, verejne vyhlásila, že bude presviedčať hviezdneho syna, aby sa do klubu vrátil. No jeho agent Jorge Mendes možnosť návratu do Portugalska odmietol.

Spomína sa PSG. Neymar sa nedávno nechal počuť, že by si rád zahral s Ronaldom. Bohatý francúzsky klub nebude mať problém s financiami. Navyše zberateľ trofejí Ronaldo už má tituly z Anglicka, Španielska a Talianska. Z popredných európskych súťaží mu chýba už len trofej z Francúzska a Nemecka.

Bombastická výmena za Pogbu?

Taliansky Tuttosport najnovšie priniesol informáciu, že Manchester United sa vrátil k myšlienke bombastickej výmeny Paula Pogbu za Cristiana Ronalda. Obaja by sa tak vrátili do bývalých klubov. Rovnako Francúz má na Old Trafforde kontrakt do leta 2022.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Il Messaggero, Tuttosport

Diskusia

Podobné články