Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ronaldo naznačil odchod z Juventusu! Dosiahol som cieľ, ktorý som si pri príchode do Talianska stanovil

TURÍN - Cristiano Ronaldo sa prihovoril fanúšikom prostredníctvom instagramu a naznačil svoj odchod z Juventusu!
Zdroj: 39562
Zdieľajte:

Špekulácie o odchode Cristiana Ronalda z Juventusu Turín vzrástli po tom, čo hviezdny Portugalčan prehovoril smerom k fanúšikom obsiahlym príspevkom na instagrame.

Rozlúčka Ronalda s Talianskom?

Vyjadril sa, že splnil ciele, ktoré si sám pre seba stanovil pri príchode do Talianska. Naznačil tým svoj odchod?

Platný kontrakt s Juventusom má do roku 2022. Ale jeho meno je spájané s návratom do Manchesteru United či s presunom do PSG. Koniec-koncov, francúzsku Ligue 1 ešte nehral. A možno bude chcieť novú výzvu v ďalšej krajine.

„Život a kariéra každého špičkového hráča je tvorená vrcholmi a pádmi. Rok čo rok čelíme fantastickým tímom s neobyčajnými hráčmi a ambicióznymi cieľmi. Takže vždy musíme odovzdať to najlepšie, aby sme sa udržiavali na excelentnej úrovni," písal Cristiano Ronaldo na instagrame.

„Tento rok sme nevyhrali Serie A, gratulujem Interu k zaslúženému titulu. No musím oceniť všetko, čo sme v tejto sezóne dosiahli v Juventuse. Či na kolektívnej alebo individuálnej úrovni. Taliansky Superpohár, Taliansky pohár a trofej pre najlepšieho strelca Serie A ma napĺňajú šťastím, hlavne kvôli náročnosti ich získania, v krajine kde nie je nič ľahké vyhrať."

Prečítajte si aj

Sergio Ramos šokujúco chýba v nominácii Španielska: Takto kapitán Realu reagoval!

„Týmito úspechmi som dosiahol cieľ, ktorý som si stanovil od prvého dňa svojho príchodu do Talianska: vyhrať ligu, pohár a superpohár a tiež byť najlepším hráčom a najlepším strelcom v tejto skvelej futbalovej krajine preplnenej obrovskými hráčmi, gigantickými klubmi a vlastnou futbalovou kultúrou."

"Už som povedal, že neprenasledujem rekordy, rekordy prenasledujú mňa. Pre tých, ktorí nechápu, čo tým myslím, je to veľmi jednoduché: futbal je kolektívna hra, ale individuálnym prekonávaním pomáhame dosahovať svojim tímom ich ciele. Je to vždy o tom chcieť viac a viac na ihrisku a pracovať viac a viac mimo ihriska, aby sa nakoniec dosiahli rekordy a kolektívne tituly sa stali nevyhnutnými, je to prirodzeným dôsledkom toho druhého."

„Som teda veľmi hrdý na túto skutočnosť, ktorá sa v posledných dňoch dosť zmieňuje: šampión v Anglicku, Španielsku a Taliansku; víťaz pohára v Anglicku, Španielsku a Taliansku; víťaz superpohára v Anglicku, Španielsku a Taliansku; najlepší hráč v Anglicku, Španielsko a Taliansku; najlepší strelec v Anglicku, Španielsku a Taliansku; viac ako 100 gólov za klub v Anglicku, Španielsku a Taliansku. Nič sa nevyrovná pocitu vedomia, že som zanechal svoju stopu v krajinách, kde som hral. A že som dal radosť fanúšikom klubov, ktoré som reprezentoval. Pre toto pracujem, to ma posúva a za tým vždy pôjdem až do posledného dňa."

„Ďakujem všetkým, ktorí sa zúčastnili tejto cesty! Stojíme pri sebe!"

Pokúsi sa teraz dobyť Ronaldo ďalšiu krajinu, ktorá mu chýba v zbierke - Francúzsko?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: instagram Cristiano Ronaldo

Diskusia

Podobné články