Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Usvedčujúce FOTO: De Gea TRIKRÁT odignoroval svoj tajný ťahák penaltových strelcov

MANCHESTER - David de Gea trikrát odignoroval svoj tajný ťahák penaltových strelcov Villarrealu. Usvedčujúce foto!
Zdroj: 39606
Zdieľajte:

Až jedenásta séria rozhodla dramatický penaltový rozstrel vo finále Európskej ligy medzi Villarrealom a Manchesterom United. "Žltá ponorka" vyhrala 11-10 v rozstrele a získala cennú trofej a miestenku v skupinovej fáze Ligy majstrov.

De Gea trikrát ignoroval svoj penaltový ťahák

David de Gea, brankár Manchesteru United, bol smutným hrdinom finále. Inkasoval gól z jedinej strely na bránu. Nechytil 36 penált v rade. Navyše práve on bol jediným neúspešným exekútorom z 22 hráčov v rozstrele.

Ako neskôr vysvitlo, pred penaltovým rozstrelom dostal "ťaháčik" od trénerov Richarda Hartisa a Craiga Mawsona. Bol tam zoznam strelcov Villarrealu a ich zvyčajné miesta, kam kopú penalty.

Prečítajte si aj

Po Conteho odchode výpredaj Interu? Škriniar má neodbytného nápadníka

Ťahák putoval do de Geovho uteráka a okrem spomínaného tam boli aj poznámy ohľadom rozbehu jednotlivých hráčov. De Gea spočiatku dodržiaval predpísané rady na ťaháku. No počas "rýchlej smrti" až trikrát ignoroval, čo mal uvedené. Bola to chyba.

Moi Gomez kopal ako šiesty hráč Villarrealu. V ťaháku de Geu jasne vidieť, že zvykne zahrávať do stredu. De Gea si ale vybral ľavú stranu. Chyba. Gomez zostal verný svojej tradícii a kopol priamo do stredu bránky.

Ignoroval tiež poznámky pri Francisovi Coquelinovi, aj keď tu by mu pomohol asi len zázrak - zavesil nechytateľne. Po svojom si spravil aj pri pokuse Paua Torresa, jeho risk sa takmer vyplatil.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články