Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Po Conteho odchode výpredaj Interu? Škriniar má neodbytného nápadníka

MILÁNO - O odchode z Interu nechcel ani počuť. No radikálne sa mení situácia v klube. Výpredaj po Conteho konci? Škriniara láka neodbytný nápadník!
Zdroj: 38939
Zdieľajte:

Antonio Conte nenašiel dohodu s čínskym prezidentom klubu a tak na lavičke Interu Miláno skončil.

Vedenie mu dalo jasne najavo, že klub má veľké finančné problémy a preto na nové posily môže zabudnúť. To sa však nezlučovalo s Conteho predstavami a ambíciami, ako môže Inter útočiť na najvyššie méty.

Mourinho sa opäť pokúsi získať Škriniara

Žiadal vedenie klubu, aby aspoň zachovalo kľúčové opory mužstva, ani to mu však nebolo sľúbené. A tak sa úspešný tréner po majstrovskej sezóne zo San Sira porúčal.

Prečítajte si aj

Skončil Conte, Zidane a končí aj Pirlo! Vieme, kto ho na lavičke Juventusu nahradí

Faktom je, že vedenie Interu chce plátať finančné straty práve predajom hráčov. A tiež znížením platov o 20 %.

Milan Škriniar nechcel o odchode z Milána pred pár týždňami ani počuť. No turbulentne sa zmenila situácia v klube, odišiel Conte, príde o 20 % platu a možno bude práve on jedným z artiklov na predaj.

José Mourinho je pripravený získať Škriniara do AS Rímu. Chcel ho získať už vlani v lete, aj v zimnom prestupovom období, ešte počas pôsobenia v Tottenhame. Teraz cíti portugalský boss lavičky Rimanov šancu "uloviť" slovenskú "skalu" do obrany. Informuje papierové vydanie Gazzetta dello Sport.

Kluby v Európe vycítili problémy Interu a chystajúci sa výpredaj. Achrafa Hakimiho chce PSG, pripravuje ponuku na 50 miliónov eur. O jedného z top svetových obrancov sa zaujíma aj Bayern Mníchov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Gazzetta dello Sport

Diskusia

Podobné články