Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Antonio Conté odíde z Interu kvôli nezhodám s vedením

MILÁNO - Priviedol Škriniara a spol. k titulu, no vyzerá to na jeho koniec na lavičke.
Zdroj: 39182
Zdieľajte:

Podľa denníka La Gazzetta dello Sport hlavný tréner Interu Miláno Antonio Conté čoskoro opustí svoj post.

Opustí Conté lavičku Interu?

Podľa tohto zdroja mal Conté nezhody s vedením Nerazzurri. Šéfovia klubu majú v úmysle v súvislosti s finančnou krízou znížiť investície a znížiť platy v tíme o 20 percent.

Conté sa zase domnieva, že je to v rozpore s ambíciami Interu a je si istý, že pre úspešné účinkovanie v budúcej sezóne je naopak potrebné posilniť zloženie kádra.

Prečítajte si aj

AC Miláno je blízko podpisu obrancu Interu a ďalších dvoch hráčov

Je možné, že zmluva medzi trénerom Contém a Interom môže byť ukončená v priebehu nasledujúcich 48 hodín. Takto dlho bude trvať vyriešenie všetkých právnych otázok.

Conté prevzal Inter v roku 2019 a predtým trénoval Chelsea, Juventus, Sienu, Atalantu, Bari a Arezzo.

Pod vedením skúseného trénera sa Nerazzurri dostali v prvej sezóne do finále Európskej ligy a v sezóne, ktorá sa práve skončila, sa po prvýkrát za 11 rokov stali majstrami Talianska.

Už skôr sa v súvislosti s finančnými ťažkosťami Interu spomínal výpredaj niektorých hráčov majstrovského kádra. Prezident klubu Steven Zhang dokonca poprosil hráčov, aby sa vzdali dvojmesačnej výplaty.

Klub chce šetriť a predávať, Conté má vysoké ambície a chce naopak posilňovať. Na tejto základnej nezhode úspešná spolupráca podľa všetkého stroskotá.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: La Gazzetta dello Sport

Diskusia

Podobné články