Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

PSG pripravuje plán v prípade odchodu Mbappého: Dve obrovské hviezdy ako alternatíva!

PARÍŽ - Vedenie PSG čaká na odpoveď Mbappého. Ak nepredĺži kontrakt, Paríž si vyhliadol dve obrovské hviezdy ako alternatívu
Zdroj: 39458
Zdieľajte:

Vedenie PSG stále čaká na definitívnu odpoveď Kyliana Mbappého, či predĺži zmluvu alebo chce odísť. V Parku princov sa už pripravujú aj na alternatívu, že o rýchlonohú hviezdu prídu. Spomínajú sa dve hviezdne alternatívy, o ktoré majú v Paríži záujem - Mohamed Salah z FC Liverpool a Robert Lewandowski z Bayernu Mníchov.

Salah figuruje na zozname športového riaditeľa klubu Leonarda informuje ESPN s odvolaním sa na svoje zdroje. Má ešte na dva roky platnú zmluvu. V závere sezóny Premier League bojuje o pozíciu kráľa strelcov. Má rovnako 21 gólov na konte ako Harry Kane z Tottenhamu.

Prečítajte si aj

Zidane naznačil odchod: Toto je hlavný kandidát na nového trénera Realu Madrid

Salah nedávno priznal, že v Liverpoole ho ešte neoslovili s ponukou predĺženia kontraktu. PSG spolieha na to, že ak sa Liverpool nekvalifikuje do Ligy majstrov, Egypťan bude chcieť zmenu scenára. Je všeobecne známe, že tréner Mauricio Pochettino je fanúšikom Salaha. Nepravdepodobné, že ho The Reds predajú za menej ako 80 miliónov eur.

Robert Lewandowski je ďalšou možnosťou, ktorú PSG zvažuje. Informuje o tom francúzsky L´Equipe. Poľský bombardér je kráľom strelcov v Bundeslige (na konte má 40 gólov, druhý Silva 27, tretí Haaland 25). Bayern však o odchode svojho klenotu nechce ani počuť. Zdá sa, že zreje ako víno a z roka na rok je nebezpečnejší. PSG by v tomto prípade musel prísť s naozaj bombastickou ponukou, aby vedenie Bavorov presvedčil.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: ESPN, L´Equipé

Diskusia

Podobné články