Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Vedenie PSG sľúbilo Neymarovi hviezdne posily: Presvedčili ho tieto dve mená

PARÍŽ - Neymara vedenie PSG presvedčilo predĺžiť zmluvu aj vďaka prísľubu hviezdnych posíl. Vrátane týchto dvoch veľkých mien!
Zdroj: 38246
Zdieľajte:

PSG sa podarilo konečne presvedčiť Brazílčana Neymara, aby priložil pero na papier a predĺžil kontrakt do roku 2025.

Vedenie PSG sľúbilo Neymarovi hviezdne posily

Podľa katalánskeho denníka Sport sa Neymar vzdal myšlienky návratu do Barcelony, kde chcel spojiť sily s Lionelom Messim. Rozhodol sa pre zotrvanie v PSG, pokiaľ budú splnené jeho podmienky.

Vedenie PSG má bohaté zázemie a tak majiteľ nemal problém splniť požiadavku na astronomický plat vo výške 30 miliónov eur ročne.

Prečítajte si aj

VIDEO Brutálna bitka v zápase detí! Tréner dostal na oko, hráča zatkli

Neymara presvedčili aj športové výsledky. Túži s Parížom vyhrať Ligu majstrov. Vlani hral francúzsky tím vo finále, prehral s Bayernom. Tento rok v semifinále stroskotal na Manchesteri City.

PSG tiež dalo Brazílčanovi prísľub, že ak podpíše nový kontrakt, privedie v lete nové hviezdne mená a udrží súčasné hviezdy tímu ako Kyliana Mbappého, Angela di Mariu a Keylora Navasa.

Mená, ktoré v súvislosti s hviezdnymi letnými posilami spomenul Neymarovi majiteľ Nasser Al-Khelaifi a športový riaditeľ Leonardo boli kapitáni Barcelony a Realu Madrid - Lionel Messi a Sergio Ramos.

Obaja môžu byť v lete k dispozícii ako voľní hráči. Ani jeden z nich neobnovil svoj končiaci kontrakt. Pre PSG by ich príchod znamenal výrazné platové zaťaženie, no vedenie chce spraviť všetko pre to, aby v budúcej sezóne získalo titul v Lige majstrov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Sport

Diskusia

Podobné články