Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Keď Pogba počul túto štatistiku, vyhlásil: Posadil by som sa na lavičku!

MANCHESTER - Keď Paul Pogba počul túto štatistiku, vyhlásil: Posadil by som sa na lavičku!
Zdroj: 39360
Zdieľajte:

Keď Paul Pogba nastúpil v základnej jedenástke Manchester United získal priemerne iba 1,9 bodu na zápas. Keď bol na lavičke, "červení diabli" získali priemerne 2,2 bodu na zápas.

Pogba by sa posadil na lavičku

Keď Pogbovi tento štatistický ukazovateľ povedali novinári z Canal+, s nadhľadom odpovedal: „Tak to ma potom treba posadiť na lavičku! Nevidel som túto štatistiku. Ak sa tímu darí lepšie bezo mňa, absolútne by som pochopil, keby ma tréner dal na lavičku."

„Je to pre mňa dobrá výzva. Dúfam, že sa to otočí na druhú stranu. Dúfam, že budeme vyhrávať viac so mnou ako bezo mňa."

Paul Pogba prehovoril aj o zmene svojej role v tíme Man Utd. Musel sa prispôsobiť Brunovi Fernandesovi a nie je už tak upnutý na strieľanie gólov či zbieranie asistencií.

Prečítajte si aj

VIDEO Emócie vybuchli! Hromadná bitka po šlágri vo Francúzsku, 4 červené karty

„Snažím sa byť čo najviac rozhodujúci, aj keď som ďalej od brány. Mám aj iné kvality, nielen strieľanie víťazných gólov. Hrám hlbšie v poli a viac defenzívne. Povedal by som, že je to rola, akú hrá N´Golo Kanté. Cítim sa dobre. Fyzicky sa cítim najlepšie," pochvaľuje si novú defenzívnejšiu úlohu v tíme francúzsky reprezentant.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Canal+

Diskusia

Podobné články