Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Manchester United sa zaujíma o útočníka Slavie Praha

PRAHA - Po famóznej sezóne o hráčov Slavie veľký záujem v Európe. Manchester United má v hľadáčiku útočníka pražského klubu
Zdroj: 39163
Zdieľajte:

Slavia Praha hrá výbornú sezónu a o jej hráčov je v Európe veľký záujem.

Manchester United sa zaujíma o Simu zo Slavie

Útočník Abdallah Sima sa dostal do hľadáčiku Manchesteru United. Informuje o tom Manchester Evening News.

19-ročný útočník má so Slaviou Praha platný kontrakt do roku 2024. V tejto sezóne odohral vo všetkých súťažiach 35 zápasov, strelil v nich 19 gólov a pridal šesť asistencií.

Portál Transfermarkt odhaduje hodnotu Simu na 11 miliónov eur.

Prečítajte si aj

KVÍZ Ukáž svoje znalosti pred semifinále Ligy majstrov Real Madrid - Chelsea

Senegalský útočník je s 11 gólmi na konte na delenej druhej pozícii v tabuľke kanonierov českej ligy. Viac gólov nastrieľal len jeho klubový spoluhráč Kuchta (13). Rovnako 11 presných zásahov ako Sima má na konte aj slovenský reprezentant Ivan Schranz (Jablonec).

Manchester United bol medzi dvanástimi klubmi zakladajúcimi európsku Superligu. Po masívnych protestoch fanúšikov ale všetci okrem Realu Madrid, FC Barcelona a Juventusu z projektu vystúpili.

Z Manchesteru United odišiel predseda klubu Ed Woodward a hovorí sa o tom, že sa stiahnu aj majitelia - rodina Glazerovcov. Po prudkom poklese hodnoty akcií "červených diablov" írsky bojovník MMA Conor McGregor naznačil na sociálnej sieti, že klub odkúpi.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Manchester Evening News

Diskusia

Podobné články