Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Príde PSG o oba najväčšie klenoty? Neymar zastavil rokovania, Mbappé zas oznámil vedeniu toto!

PARÍŽ - PSG hrozí, že v lete stratí oba najväčšie klenoty. Po tom, čo Neymar stopol rokovania oznámil Mbappé vedeniu toto!
Zdroj: 39162
Zdieľajte:

PSG odohral výborné úvodné štvrťfinálové vystúpenie v Mníchove, porazil obhajcu titulu 3:2 a má nakročené k postupu do semifinále Ligy majstrov.

No radosť z výborného výsledku fanúšikom mierne zahmlievajú obavy o dva najväčšie klenoty tímu. Brazílčan Neymar zastavil rokovania o predĺžení kontraktu a hovorí sa o jeho možnom návrate do Barcelony.

Mbappé oznámil vedeniu PSG, že chce v lete do Realu

Aby toho nebolo málo, Kylian Mbappé - autor víťazného gólu proti Bayernu - oznámil vedeniu PSG, že neobnoví svoj kontrakt a v lete chce do Realu Madrid. Informujú o tom španielske Cuatro a Cadena SER.

Súčasná zmluva v Paríži mu končí budúci rok v lete. Napriek snahám športového riaditeľa Leonarda dohodnúť sa na nových podmienkach spolupráce dal Mbappé predĺženiu stopku.

Keďže dal Mbappé vedeniu PSG jasne najavo, že nechce predĺženie zmluvy, musí sa manažment francúzskeho klubu rozhodnúť - buď ho nechať budúce leto odísť zadarmo, alebo ho toto leto predať za tučnú čiastku.

Prečítajte si aj

Slaviu roznášajú anglické médiá v zuboch: Nepokľakli! Vracajú úder za vyšetrovanie Kúdelu

O rýchlonohého majstra sveta z roku 2018 sa zaujímajú aj ďalšie kluby, no Los Blancos hrajú prím v jeho srdci. Real Madrid si dal za cieľ, že Mbappé bude tvárou nového začiatku klubu na novom štadióne, na ktorom sa bude hrať od konca roka 2022 alebo začiatkom roka 2023.

Mbappé je dlhodobo v hľadáčiku "bieleho baletu". Španielsky gigant ho chcel podpísať už v lete 2017, keď opúšťal Monaco, no cena ho odradila a tak napokon Francúz zakotvil v PSG.

Vedenie Realu Madrid ale udržiavalo dobrý vzťah s Mbappém a jeho zástupcami. Tréner Zinedine Zidane si pravidelne vymieňal správy so svojím krajanom.

Real Madrid má na leto veľké plány a okrem Mbappého chce priviesť aj Erlinga Haalanda. Otec nórskeho reprezentanta a hráčov agent Mino Raiola už navštívili Madrid, kde rokovali o potenciálnom presune hviezdy Dortmundu.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Cadena SER, Cuatro

Diskusia

Podobné články