Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Neymar pripravený na návrat do FC Barcelona! Zastavil rokovania s PSG

PARÍŽ - Veľký zvrat v budúcnosti Neymara!
Zdroj: 39127
Zdieľajte:

Brazílčan Neymar pozastavil rokovania o predĺžení svojej zmluvy s PSG a začína si myslieť, že Lionel Messi zostane v FC Barcelona.

Neymar sa chce vrátiť do Barcelony

29-ročná hviezda Parížanov je otvorená ohľadom svojej túžby obnoviť spojenie s Argentínčanom. Dlho to vyzeralo tak, že Messi chce opustiť Nou Camp a jednou z možností bol presun do Paríža.

Katalánske noviny Ara informujú, že Neymar nielenže verí, že Messi predĺži zmluvu v Barcelone, ale dokonca Brazílčan kontaktoval vedenie Blaugranas s tým, že by sa rád vrátil na Nou Camp.

Táto informácia je v súlade s vyjadreniami bývalého skauta Barcelony Andre Curyho.

„Neymar bude hrať znova s Messim, ale v Barcelone, nie v PSG," vyhlásil Cury pre El Litoral.

Neymarov návrat do Barcelony by bol náročný z finančného hľadiska, ale Brazílčan by bol ochotný priniesť obete, aby sa tento krok mohol uskutočniť.

Prečítajte si aj

To nie je žart! Tréner skončil pre prvoaprílový žart

V Barcelone začína svitať na lepšie časy po tom, čo sa do prezidentského kresla vrátil Joan Laporta. Najnovšie to skutočne vyzerá tak, že Messi zotrvá na Nou Campe.

Neymar je určite frustrovaný z toho, že PSG stráca pôdu pod nohami v domácej Ligue 1 a reálne hrozí, že skončí jeho trojročná nadvláda v súťaži.

Paríž prehral v kľúčovom súboji o pozíciu lídra doma s Lille 0:1 a sedem kôl pred koncom stráca na svojho premožiteľa tri body. Frustrovaný Neymar dostal v 90. minúte červenú kartu.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Ara, El Litoral

Diskusia

Podobné články