Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nezastaviteľní? Man City chce nahradiť Aguera jednou z najväčších hviezd súčasnosti

MANCHESTER - Ak tento plán Man City vyjde, bude z nich nezastaviteľný tím
Zdroj: 38872
Zdieľajte:

Manchester City vidí Erlinga Haalanda ako náhradu za Sergia Aguera, píše nemecký Bild.

Nahradí Haaland po sezóne Aguera v Man City?

Aguero v tejto sezóne bojuje so zraneniami a veľa toho neodohral. Po sezóne mu končí zmluva a v lete má opustiť Etihad ako voľný hráč.

Podľa Bildu chce tréner Pep Guardiola argentínskeho kanoniera nahradiť 20-ročnou superstar - nórskym útočníkom Erlingom Haalandom z Dortmundu.

Samozrejme, záujemcov o Haalanda je niekoľko. Real Madrid vidí v nórskom kanonierovi potenciálnu náhradu za Karima Benzemu z dlhodobej perspektívy.

Bild naznačuje, že Real Madrid a Manchester City budú najzaujímavejšie destinácie pre mladého útočníka, zaujímavejšie ako Bayern či Chelsea, ktorí tiež patria do okruhu záujemcov.

Haaland má v Dortmunde platnú zmluvu do leta 2024. No v roku 2022 sa dostane do platnosti výstupná klauzula vo výške 100 miliónov eur, ktorú bude možné aktivovať.

Prečítajte si aj

Khabib Nurmagomedov: Cristiano Ronaldo mi prezradil, z čoho má najväčšie obavy

Budúcnosť Haalanda závisí od toho, ako dopadne sezóna pre Borussiu. Aktuálne je Dortmund v Bundeslige piaty. Na štvrtý Frankfurt a miestenku v Lige majstrov zároveň stráca tri body.

V prípade, že sa Dortmundu podarí kvalifikovať do Ligy majstrov, pravdepodobne Haaland zostane aj v budúcej sezóne. No ak sa Borussia do milionárskej súťaže neprebojuje, je reálne, že sa Nór rozhodne prestúpiť už toto leto.

Viete si predstaviť tú smrtiacu silu Manchesteru City s Haalandom? Tím Pepa Guardiolu aktuálne ťahá víťaznú sériu 21 zápasov a pôsobí nezastaviteľným dojmom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Bild

Diskusia

Podobné články