Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Khabib Nurmagomedov: Cristiano Ronaldo mi prezradil, z čoho má najväčšie obavy

MOSKVA - Neporazený bojovník UFC Khabib Nurmagomedov o rozhovore s Cristianom Ronaldom: Prezradil mi, z čoho má najväčšie obavy!
Zdroj: 38866
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo je veľkým šampiónom vo futbale a rád si pozrie bojové športy. Khabib Nurmagomedov je zas neporazeným šampiónom UFC a obľubuje futbal. Obe športové ikony si majú čo povedať a ruský bojovník prezradil, čo mu Ronaldo v rozhovore uviedol ako svoju najväčšiu obavu.

Cristiano Ronaldo a jeho najväčšia obava

„S Cristianom som diskutoval o tom, ako získať motiváciu. Povedal, že by bol rád, keby ho syn prekonal. Ale obáva sa, že to nezvládne."

Prečítajte si aj

Inter Miláno v problémoch: Príde pre nezaplatený bonus ManUtd za Lukakua o Škriniara?

„V jeho veku sníval Cristiano len o tom, že bude mať kopačky. A jeho syn má teraz všetko. Pre to sa Cristiano bojí, že jeho syn nebude mať hlad po víťazstve."

„V skutočnosti ľudí poháňa hlad. Potrebujete inšpiráciu, motiváciu."

„Keď mi Cristiano uviedol tento príklad, nie že by som bol prekvapený, sú to zdanlivo jednoduché veci, ale páčilo sa mi to."

„Uvedomil som si, že taký človek by sa nikdy neuspokojil s jedným, dvoma, tromi titulmi. Myslím si, že ešte bude bombardovať najmenej dve alebo tri sezóny," uviedol Khabib vo videu zverejnenom na kanáli Krasava na YouTube.

Ronaldo má 36 rokov, napriek tomu je stále hladný po úspechoch a sníva o titule v Lige majstrov s Juventusom. S 20 gólmi je najlepším strelcom talianskej Serie A.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: YouTube - Krasava

Diskusia

Podobné články