Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Európa, pozor! Abramovič dal povolenie na kúpu HAALANDA

LONDÝN - V Chelsea to myslia úplne vážne
Zdroj: 35238
Zdieľajte:

Majiteľ Chelsea Roman Abramovič schválil kúpu útočníka Borussie Dortmund Erlinga Hollanda. Informuje o tom nemecký Bild. Podľa tohto zdroja sú Blues pripravení minúť na mladú bundesligovú hviezdu viac ako 100 miliónov eur.

Už skôr sa objavili v zahraničných médiách informácie, že hlavným cieľom majiteľa Chelsea je v blízkej budúcnosti víťazstvo v Lige majstrov a preto je napriek rozsiahlej prestupovej kampani pred začiatkom tejto sezóny pripravený investovať do letných prestupov 300 miliónov EUR.

Pred aktuálnou sezónou kúpili Blues hviezdy ako Timo Werner, Hakim Ziyech, Ben Chilwell, Thiago Silva, Kai Havertz či Eduard Mendy, čo Chelsea stálo 247 miliónov EUR.

Prečítajte si aj

3 veľkokluby s ktorými rokuje Sergio Aguero

Haaland odohral v nemeckej Bundeslige 17 zápasov, strelil 17 gólov a pridal 3 asistencie. Na konte má tiež 5 zápasov a 8 strelených gólov v Lige majstrov. Je najlepším strelcom aktuálnej edície "milionárskej súťaže".

Abramovičovi sa môže sen o víťazstve v Lige majstrov splniť pokojne aj v tejto sezóne. Chelsea v úvodnom osemfinále na pôde Atlética Madrid vyhrala 1:0 a je na najlepšej ceste postúpiť. Pod vedením trénera Thomasa Tuchela ešte neprehrala.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Bild

Diskusia

Podobné články