Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Milan bol na ihrisku dvakrát - Inter a Škriniar, píšu v Taliansku. Slovenská hviezda vygumovala Zlatana a spol.

MILÁNO - Ďalší fantastický zápas Milana Škriniara, v Taliansku si ho nevedia vynachváliť
Zdroj: 38774
Zdieľajte:

Inter Miláno zvládlo kľúčový súboj. Nielenže uspelo v ostro sledovanom Derby della Madonnina, v bitke o Miláno, ale zároveň uspelo v súboji dvoch najlepších tímov talianskej Serie A. Porazilo AC Miláno hladko 3:0 a na čele tabuľky sa dostalo do 4-bodového trháku.

Prečítajte si aj

Analýza zápasu AC - Inter: Ako Škriniar ozbíjal Ibrahimoviča

Slovenský obranca Milan Škriniar odohral ďalší výborný zápas. Slovenská stena v defenzíve Nerazzurri vygumovala Zlatana Ibrahimoviča a spol. Inter v posledných štyroch súťažných zápasoch inkasoval jediný gól a veľkú zásluhu na tom má práve Škriniar.

Jeden z užívateľov na sociálnej sieti Twitter to napísal výborne - "Milan bol na ihrisku dvakrát - Inter a Škriniar".

Prečítajte si aj

VIDEO Kucka gólom pomohol k bodu, už je najlepším strelcom Parmy

Zverenci trénera Antonia Conteho odohrali fantastický zápas. Pozoruhodné bolo, s akou ľahkosťou sa z defenzívy dokázali dostať do protiútokov a vytvárať si prečíslenia. Jednu takúto akciu založil elegantne práve Milan Škriniar.

Ten netajil obrovskú radosť po stretnutí a na sociálnej sieti instagram zverejnil víťaznú fotografiu celého tímu v kabíne s popiskom: "My sme Miláno".

Zaujímavé boli aj komentáre protagonistov po zápase. Tréner Conte vyzdvihol výkon Christiana Eriksena, podľa kouča to bol Dánov najlepší zápas v Interi. Brankár Handanovič zas pochválil celý tím, vyhlásil, že taký hladný tím Interu ešte nevidel.

Výborný Škriniarov výkon ocenil špecializovaný portál WhoScored.com známkou 7,37. Na trávniku bolo podľa tohto zdroja len päť lepších hráčov - brankár Handanovič (9,31), obranca de Vrij (7,60), Lukaku, ktorý strelil gól a pridal asistenciu (8,49), Perišič s dvoma asistenciami (8,60) a dvojgólový hrdina Lautaro Martinez (8,82).

Zdieľajte:
Zdroje informácií: WhoScored.com, instagram Milan Škriniar, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články