Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Dúbravka: Povedal som trénerovi, že vysedávanie na lavičke nedokážem akceptovať. Zvažuje odchod?

NEWCASTLE - Toto nedokážem akceptovať! Povedal Dúbravka otvorene trénerovi. Zvažuje odchod z Newcastle?
Zdroj: 34899
Zdieľajte:

Martin Dúbravka sa po prestupe zo Sparty Praha do Newcastle United postupne prepracoval do pozície neohrozenej jednotky v bráne. Chytal zápas čo zápas. Jeho séria bola neuveriteľná.

No potom ako keby sa všetka smola nakopila. Zranenie, koronavírus,... Šance sa chopil Karl Darlow a už ju nepustil zo svojich rúk. Tréner Steve Bruce ho stavia neustále.

A to aj napriek tomu, že Dúbravka je už fit, vytvoril si v klube nejaké meno, má niečo za sebou, fanúšikovia si žiadajú jeho návrat medzi žrde a parádny výkon podal v pohárovom súboji s Arsenalom Londýn.

Prečítajte si aj

Klinsmann: Bayern bude v Lige majstrov poraziteľný! Toto je dôvod

Dúbravka vysedávanie na lavičke nedokáže akceptovať

Dúbravka nie je spokojný so svojou pozíciou. Hovorí o tom úplne otvorene. A otvorene to povedal aj trénerovi Steveovi Bruceovi, ako prezradil pre šport.sk.

„On aj ďalší ľudia v klube si dobre uvedomujú, že som už pre Newcastle niečo odviedol. Rovnako ako to, že bol o mňa záujem. Možno aj preto mi povedal, že nič sa nemení a ja som naďalej jednotka. Zároveň však dodal, že vníma ako nespravodlivé posadiť brankára, ktorý má dobrú formu. Ja som mu vysvetlil, že to na jednej strane chápem, ale vysedávanie na lavičke nedokážem akceptovať."

Prečítajte si aj

Analýza zápasu Inter - Lazio: Škriniar si za svoj výkon vyslúžil novú prezývku

Z pohľadu Dúbravku aj slovenskej reprezentácie je veľmi nepríjemné, že do takejto pozície sa dostal práve v kľúčovom období pred kvalifikáciou na MS a pred letným európskym šampionátom. Dúbravka chce zabojovať v Newcastli o svoju pozíciu, zároveň však naznačil, že nebude čakať večne a keďže záujemcov o jeho služby by bolo, do úvahy pripadá aj myšlienka na prestup.

„Otvorene hovorím, že vždy som mal ambíciu hrať európske súťaže. Či s Newcastlom, alebo s iným mužstvom. Zároveň platí, že chcem zabojovať o svoju pozíciu a zatiaľ nad odchodom nepremýšľam. Ak by sa však situácia nemenila, budem to riešiť s klubom aj mojím agentom. Mám 32 rokov a necítim sa na to, aby som len sedel na striedačke a vytváral komfort kolegovi-brankárovi. Stále mám čo ponúknuť.“

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články