Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Dúbravka prekvapený, že stále nechytá: Nie je to dobré pre reprezentáciu a TOTO mi povedali v klube!

NEWCASTLE - Mesiace bežia, EURO sa blíži, no Dúbravka stále nechytá, hoci je zdravý. Sám som z toho prekvapený, TOTO mi povedali v klube!
Zdroj: 35521
Zdieľajte:

Zranená noha, operácia nosnej prepážky, koronavírus. Martin Dúbravka si za uplynulé mesiace prešiel ťažkým obdobím. Dovtedy sa mu zdravotné problémy oblúkom vyhýbali, no následne ako keby ho to všetko dobehlo.

Počas jeho absencie sa až nečakane dobre chopil svojej šance Karl Darlow. Napriek tomu, že slovenský reprezentačný gólman je už fit, stále nechytá.

Dúbravka prekvapený, že ešte nechytá

„Sám som prekvapený, že som sa zatiaľ nedostal do bránky. Za tie tri roky, čo som tu, som si vybudoval nejaký kredit a neprišiel som o miesto pre zlé výkony alebo stratu formy," hovoril Dúbravka pre čas.sk.

„Bolo mi povedané, že sami nečakali, že sa Darlow, ktorý má výhodou aj v tom, že je domáci, tak chytí. Zároveň mi však zdôraznili, že v klube som stále jednotka ja,“ dodal.

Prečítajte si aj

V českej lige padol rýchlostný rekord! Výkon porovnateľný s Mbappém, prekonal aj hviezdu Bayernu

Do veľmi ťažkej situácie sa dostal práve v dôležitom roku z pohľadu reprezentácie, ktorú čaká kvalifikácia na MS a tiež európsky šampionát.

„Je to nepríjemná situácia aj z pohľadu slovenskej reprezentácie, keď ani ja, ani Marek Rodák vo Fulhame nechytáme. Ale stávajú sa aj také veci a netreba z toho robiť tragédiu. Som optimista, musím zabojovať opäť o svoju pozíciu, ako to bolo vždy. Navyše nie je to tak, že by som nestál v bránke dva - tri roky. Som dostatočne skúsený, aby som sa vedel pripraviť na každý zápas," zachováva pozitívne nastavenie.

Darlow vychytal v sobotu ďalšiu výhru v Premier League, proti Southamptonu 3:2. Pre "straky" to bol druhý trojbodový zisk z ostatných troch zápasov. Zvýšili svoj náskok nad pásmom zostupu už na 11 bodov.

Fanúšikovia Newcastle si pýtajú Dúbravku späť do bránky. Nedávno dokonca pridávali komentáre v tom duchu, že bez slovenského brankára skončia v Championship (nižšia súťaž). No posledné výsledky United im nedávajú za pravdu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: čas.sk

Diskusia

Podobné články