Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škriniar? Muž - hora, píšu Taliani a dali mu druhú najlepšiu známu z hráčov Interu

MILÁNO - Obrovské pochvaly z Talianska na adresu Škriniara po milánskom derby. Muž - hora, píšu a dostal druhé najlepšie hodnotenie z hráčov Interu
Zdroj: 38517
Zdieľajte:

Milánske derby v Coppa Italia zvládol lepšie Inter. S AC Miláno vyhral 2:1, rozhodol v 97. minúte Christian Eriksen. Vďaka jeho priamemu kopu si Nerazzurri zahrajú v semifinále.

Veľké slová chvály idú z Talianska na adresu slovenského obrancu Milana Škriniara, ktorý odohral celý zápas. Jeho výkon web Sempreinter ohodnotil známkou 6,5. Druhou najvyššou spomedzi hráčov Interu. Lepší bol podľa nich len Nicola Barella, ktorý dostal 7.

„Vo väčšine zápasu držal na uzde útočníkov Milána. Jediné čo im zostávalo, bolo naraziť do neho a vypýtať si priamy kop od rozhodcu. Je to muž - hora," hodnotili Taliani Škriniarov spoľahlivý výkon v trojčlennej obrannej formácii Nerazzurri.

Prečítajte si aj

VIDEO Zlatan: Choď si robiť pos*até voodoo rituály niekde inde! Lukaku: Vy*ebem teba aj tvoju ženu!

Rivalita medzi AC Miláno a mestským rivalom Interom je v aktuálnej sezóne o to väčšia, že bojujú o prvé miesto v Serie A. Po 19 kolách vedú zverenci Stefana Pioliho o dva body práve pred Interom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Sempreinter

Diskusia

Podobné články