Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Taliani ospevujú Škriniara: Bol excelentný! Už môžeš vybrať Ronalda z vrecka

MILÁNO - Taliani žasnú nad výkonom Škriniara v šlágri s Juventusom! Môžeš už vybrať Cristiana Ronalda z vrecka, píšu
Zdroj: 38359
Zdieľajte:

Inter Miláno v šlágri talianskej Serie A porazil doma Juventus Turín 2:0. Bodovo vyrovnal vedúceho mestského rivala AC Miláno, ktoré má v pondelok večer možnosť odpútať sa v dohrávke na pôde Cagliari.

Excelentný Škriniar schoval Cristiana Ronalda do vrecka

Portál thehardtackle.com ocenil výkon slovenského obrancu Milana Škriniara v zápase, ktorý vzadu vygumoval hviezdy "Starej dámy" na čele s Cristianom Ronaldom. Len pre porovnanie, Škriniar od tohto portálu dostal hodnotenie 8 z 10, zatiaľčo slávny Portugalčan len 2 z 10.

Prečítajte si aj

Nová posila pre AC Miláno! Hviezdny útok veteránov realitou

„Škriniar bol excelentný a veľmi silný na pravej strane. Útočníkom súpera kazil ich prieniky do tejto časti defenzívy Interu. A Ronaldo? Bol to jeden z jeho najhorších výkonov za dlhé obdobie. Často strácal loptu a smerom dopredu bol neúčinný,” uvádza sa na webe football-italia.net.

Milan Škriniar po stretnutí napísal na svojom instagrame len jedno slovo - "Team". A reakcie fanúšikov boli skutočne zaujímavé. "Zápas sa už skončil. Už môžeš vybrať Ronalda z vrecka...," napísal jeden z nich.

Pred začiatkom sezóny sa veľmi intenzívne riešil Škriniarov potenciálny odchod z Interu Miláno. Napokon zostal na San Sire a podarilo sa mu vybojovať si späť miesto v základnej zostave.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: football-italia.net

Diskusia

Podobné články