Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Real Madrid sa zaujíma o Boženíkovho spoluhráča. Nahradí Sergia Ramosa?

MADRID - Boženíkov spoluhráč v hľadáčiku Realu Madrid, pokúsi sa ho získať v lete
Zdroj: 38434
Zdieľajte:

Marcos Senesi sa stal jedným z najlepších stredných obrancov holandskej Eredivisie od svojho príchodu do Feyenoordu v roku 2019. Zaujal natoľko, že sa dostal do hľadáčika Realu Madrid.

Náhrada za Sergia Ramosa?

Od svojho príchodu zo San Lorenza odohral 23-ročný obranca za holandský tím 50 zápasov.

Holandský Telegraaf informuje, že Real Madrid sa Boženíkovho spoluhráča z Feyenoordu pokúsi získať v letnom prestupovom období.

Feyenoord však nemá v úmysle rozlúčiť sa s argentínskym obrancom, ktorého ohodnotili na 35 miliónov eur.

Prečítajte si aj

Kde skončí Odegaard? Záujem hlási Arsenal, no najbližšie je k presunu do tohto klubu

V Rotterdame plánujú obnoviť jeho kontrakt do roku 2025 a zaviesť do zmluvy výstupnú klauzulu vo výške 50 miliónov eur pre potenciálnych záujemcov.

Napriek tomu podľa informácií Telegraaf Real Madrid príde s oficiálnou ponukou v najbližších mesiacoch, nakoľko na štadióne Santiaga Bernabeua veria, že Senesi môže byť stredným obrancom v základnej zostave v budúcnosti.

O Senesiho sa zaujímajú aj Manchester City a AC Miláno. V prípade jeho ďalšieho predaja musí Feyenoord podľa dohody 10 % z prestupovej čiastky poslať do San Lorenza.

Real Madrid je v neistote ohľadom budúcnosti kapitána a lídra zadných radov Sergia Ramosa. Po sezóne mu vyprší kontrakt a aktuálne to skôr vyzerá na jeho odchod. Spomína sa jeho letný presun do PSG.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Telegraaf

Diskusia

Podobné články