Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Sergio Ramos sa rozlúči s Realom Madrid: Toto bude jeho nový klub!

MADRID - Sergio Ramos opustí Real Madrid a pokračovať bude v tomto veľkoklube, ktorý sa chystá zložiť intergalaktickú zostavu a byť postrachom všetkých
Zdroj: 37127
Zdieľajte:

Situácia so Sergiom Ramosom a Realom Madrid je čoraz napätejšia. V televíznom programe El Chiringuito de Jugones zazneli nové informácie, podľa ktorých mal kapitán "bieleho baletu" povedať prezidentovi klubu Florentinovi Pérezovi, že chce odísť do PSG, kde mu sľúbili vytvorenie silného tímu a príchod hviezdneho útočníka Barcelony Lionela Messiho.

Podľa tohto zdroja Sergio Ramos odmietol predĺženie zmluvy s Realom Madrid. Kráľovský klub informoval španielskeho obrancu, že mu neponúkne viac ako 12 miliónov eur na rok, čo je jeho súčasný plat. Ramosovi sa táto ponuka nepáči a preferuje možnosť odísť v lete ako voľný hráč do Paríža.

Prečítajte si aj

VIDEO Absolútny vrchol zmaru hviezdnej posily Chelsea! Zranil sa pri zahrávaní rohu

Láka ho nový projekt, ktorý sa v klube chystá s príchodom nového trénera Mauricia Pochettina a tiež atraktívne finančné podmienky. Florentino Pérez uviedol, že nebude trvať na svojom a umožní Ramosovi klub opustiť.

Viete si predstaviť nabitú zostavu PSG v prípade, že sa jednému z najbohatších klubov sveta podarí uskutočniť ambiciózne plány? Navas, Sergio Ramos, Di Maria, Mbappé, Neymar a Messi? To by bola brutálna sila.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: El Chiringuito de Jugones

Diskusia

Podobné články