Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Pri ceste na Slovensko takmer zomrel! Bude najhodnotnejším hráčom našej ligy a do dvoch rokov veľký prestup

DUNAJSKÁ STREDA - Stane sa najhodnotnejším hráčom slovenskej ligy a do dvoch rokom mu veštia veľký prestup. Pri "úteku" na Slovensko však takmer zomrel!
Zdroj: 38430
Zdieľajte:

Luciano Vera. 18-ročný argentínsky talent. Oficiálne je síce stále hráčom River Plate, no od novembra sa pripravuje s Dunajskou Stredou.

Veštia mu veľkú budúcnosť, nedávna cesta na Slovensko bola pre neho veľmi strastiplná, takmer zahynul.

Argentínsky obranca reprezentoval svoju krajinu na MS do 17 rokov v roku 2019 v Brazílii.

Bude najhodnotnejším hráčom ligy, pri ceste na Slovensko takmer zahynul

Podľa Transfermarkt bude najhodnotnejším hráčom slovenskej ligy. Jeho aktuálna cenovka je v súčasnosti 1,3 milióna eur.

Pre Noticias del Norte porozprával Luciano Vera o svojom nedávnom návrate zo zimnej dovolenky v Argentíne na Slovensko. Na ten by najradšej zabudol.

Dvakrát mu odložili len pre nepriaznivé poveternostné podmienky. Napokon odletel, no jeho lietadlo do Frankfurtu čelilo mnohým turbulenciám a zdalo sa, že to nezvládne. Začalo sa rútiť k zemi.

„Začali sme klesať, spustili sa alarmy, všetci sme plakali. Ja som bol sám, pozrel som sa na svoj mobilný telefón a myslel som na to, že to nemôžem povedať rodine. Jediné, čo som mohol robiť, bolo modliť sa a prosiť Boha o ďalšiu šancu," hovoril Luciano Vera.

Prečítajte si aj

Ani koniec kariéry, ani návrat na Slovensko. Martin Škrtel naznačil, kde bude pravdepodobne pokračovať

Napokon sa pilotom podarilo situáciu ustáť a bezpečne pristáť.

Luciano Vera je obviňovaný z toho, že z River Plate utiekol, ale ako sám hovorí, musí myslieť na svoju budúcnosť a prikývol skrátka na lepšiu ponuku, ktorá prišla z Dunajskej Stredy.

„V River Plate mi nič nechýbalo. Klubu som vďačný, ale musím sa rozvíjať a myslieť na budúcnosť. Zmluva, dom, jedlo a možnosť hrať najvyššiu súťaž ako hráč základnej zostavy," tak lukratívne vyzerala ponuka zo Slovenska.

„Spolu s agentom sme oslovili zástupcov River Plate a očakával som, že mi ponúknu zmluvu alebo zaistia miesto v rezervnom tíme.”

Odpoveď z argentínskeho klubu? Miesto v mládežníckom tíme River Plate a diéty vo výške necelých 50 eur.

Do dvoch rokov veľký prestup?

18-ročný mladík sa rozhodol pre Slovensko. Predstavitelia Dunajskej Stredy poslali ponuku River Plate, ani po mesiaci sa odpovede nedočkali. Chýba hráčova registračka a bez nej nemôže nastúpiť.

Tréner Bernd Storck je presvedčený, že do dvoch rokov čaká na Luciana Veru veľký prestup. Vzhľadom na skúsenosti nemeckého odborníka, treba tento názor považovať za relevantný.

Zostáva len veriť, že sa potrebné formality dotiahnu a na jar uvidíme tohto 18-ročného talentovaného Argentínčana ukazovať svoj futbalový um na slovenských ligových trávnikoch.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Noticias del Norte

Diskusia

Podobné články