Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Slovan pred šlágrom v Dunajskej Strede v kritickej situácii

BRATISLAVA - ŠK Slovan Bratislava pred šlágrom v Dunajskej Strede informoval o kritickej situácii v klube
Zdroj: 36563
Zdieľajte:

ŠK Slovan Bratislava v kritickej situácii pred šlágrom v Dunajskej Strede.

Slovan pred šlágrom v kritickej situácii

Pravidelné testovanie na Covid-19 odhalil 14 pozitívnych prípadov, informoval o tom klub na svojom oficiálnom webe skslovan.com.

„Niekoľkí ďalší hráči sa v sobotu ráno necítili dobre a pri vstupe na štadión im bola nameraná zvýšená teplota, preto nemohli absolvovať predzápasový tréning a nebudú k dispozícii ani v Dunajskej Strede," uvádza správa na klubovom webe.

ŠK Slovan musí na zápas podľa platných pravidiel nastúpiť ak bude mať k dispozícii minimálne 13 negatívne testovaných hráčov vrátane jedného brankára.

Prečítajte si aj

VIDEO Nevydarená strela slovenského reprezentanta rozhodla zápas v Európskej lige

Pozitívne testy mal prakticky celý realizačný tím vrátane hlavného trénera Darka Milaniča, všetci sú v povinnej karanténe.

K situácii sa vyjadril generálny riaditeľ klubu ŠK Slovan Ivan Kmotrík ml.:

„Aktuálne riešime zloženie mužstva, ktoré pocestuje do Dunajskej Stredy. Pre zranenia a pozitívne testy nám vypadlo veľa hráčov a obávame sa, či sa do nedele stav ešte nezhorší. Situácia je žiaľ veľmi vážna."

„Hráči ešte v nedeľu ráno podstúpia antigénové testy a my môžeme len veriť, že aspoň trinásti budú schopní odohrať zápas. Už v tejto chvíli však musíme konštatovať, že určite nenastúpime v kompletnom zložení a v tak náročnom a dôležitom zápase nebudeme čeliť Dunajskej Strede za rovnocenných okolností."

„Neostáva nám však nič iné, len rešpektovať platný manuál a urobiť maximum, aby sme ho naplnili a vycestovali v čo najlepšej zostave. Situáciu riešime a fanúšikov budeme včas informovať,“ dodal.

Dunajská Streda je prvá v tabuľke, po desiatich kolách má pred druhým Slovanom dvojbodový náskok.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: skslovan.com

Diskusia

Podobné články