Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ani koniec kariéry, ani návrat na Slovensko. Martin Škrtel naznačil, kde bude pravdepodobne pokračovať

ISTANBUL - Martin Škrtel vysvetlil, prečo rozviazal kontrakt s Basaksehirom a naznačil, kde bude pravdepodobne pokračovať v kariére
Zdroj: 37143
Zdieľajte:

Slovenský obranca Martin Škrtel utrpel nepríjemné zranenie, roztrhla sa mu achilovka. Zranenie mu predčasne ukončilo sezónu.

Jeho črtajúci sa návrat do slovenskej reprezentácie či účasť na EURO padla.

So svojím zamestnávateľom Basaksehir Istanbul ukončil predčasne zmluvu. V zahraničí sa začalo špekulovať o tom, že Škrtel ukončí kariéru. Na Slovensku zas o tom, v ktorom klube by mohol zavŕšiť svoju úspešnú kariéru.

Škrtel vysvetlil dôvod predčasného ukončenia spolupráce

Ani koniec kariéry, ani návrat na Slovensko sa pravdepodobne nebude realizovať. Naznačil to Martin Škrtel vo svojom pravidelnom stĺpčeku na portáli šport.sk.

Najskôr vysvetlil, za akých okolností došlo k dohode o predčasnom ukončení spolupráce.

„Realita je taká, že v tejto sezóne už určite nebudem môcť naskočiť do hry, keďže ma vyradilo vážne zranenie a následná operácia achilovky. Nemôžem teda pomôcť svojmu doterajšiemu klubu na ihrisku. Aj preto sme sa dohodli, že keď už nemôžem priložiť ruku k dielu na trávniku, pomôžem aspoň mimo neho. Konkrétne tým, že uvoľním miesto na súpiske. Klubu na nej totiž zostali bezo mňa už len dvaja skúsení stopéri, takže nutne potreboval podpísať nového stredného obrancu."

Prečítajte si aj

VIDEONevhodné pre slabšie povahy! Hráč narazil na reklamný panel a napichol sa na klinec, takáto diera v nohe mu zostala

Vďaka tomu, že Škrtel uvoľnil miesto, mohol Basaksehir Istanbul angažovať ďalšieho legionára. Siahol po brazílskom obrancovi Leonardovi.

Škrtel má s klubom výborný vzťah, čo dokumentuje aj jeho ústretovosť a ochota ukončiť predčasne kontrakt. S Basaksehirom vlani získal turecký titul, na jeseň si zahral v skupinovej fáze Ligy majstrov. No stále cíti, že by mal klubu čo dať a má pocit nedokončenej práce.

Možno ešte v Basaksehire nie je koniec

„Na papieri už nebudem hráč Basaksehiru, ale klub ma stále považuje za svojho. Umožnil mi využívať jeho priestory, posilňovňu, fyzioterapeutov, doktorov či trénerov. Aj moje pocity sú stále rovnaké ako doteraz. Od septembra 2019 mi Basaksehir prirástol k srdcu. Teraz sme síce spolu administratívne skončili, ale dohodli sme sa, že možno ešte nie je koniec... Uvidíme, ako sa bude situácia ďalej vyvíjať," naznačil Škrtel možné pokračovanie v tureckom klube.

Bývalý reprezentačný kapitán má 36 rokov a kľúčové pri rozhodovani o jeho ďalšej budúcnosti bude podľa jeho slov zdravotný stav a to ako sa bude cítiť v lete po rehabilitácii.

„Ako sa bude správať moje telo a ako sa budem cítiť v lete, keď by som už mohol byť zdravotne v poriadku. Po aktuálnej sezóne si teda znovu sadneme a rozhodneme sa pre ďalší postup. Ja osobne mám totiž pocit nedokončenej práce, keďže tento ročník sa pre mňa skončil predčasne."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články