Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hamann: Thiago Alcantara sa do Liverpoolu nehodí, spomaľuje hru

LIVERPOOL - Zažiaril proti Manchesteru United. Napriek tomu Dietmar Hamann vyhlasuje: Thiago Alcantara sa do Liverpoolu nehodí, spomaľuje hru
Zdroj: 38424
Zdieľajte:

Thiago Alcantara zažiaril v drese FC Liverpool v šlágri proti Manchesteru United. Bol najlepším hráčom The Reds hneď v niekoľkých ukazovateľoch - dotykoch s loptou, prihrávkach, prihrávkach na súperovej polovici, súbojoch či odobratiach lôpt.

Thiago Alcantara spomaľuje hru Liverpoolu, nehodí sa tam

Napriek tomu bývalý stredopoliar Liverpoolu a Nemecka Dietmar Hamann podrobil Thiaga Alcantaru kritike. Podľa názoru bývalej hviezdy The Reds sa nehodí do herného štýlu Liverpoolu.

„Thiago Alcantara spomaľuje hru a nehrá tak, ako sme zvyknutý na Liverpool. Liverpool mal v minulosti tvrdo pracujúcich záložníkov. Áno, neboli tak šikovní ako Thiago, ale loptu odovdzali včas Sadiovi Manému a Mohamedovi Salahovi."

„Všetci boli jeho príchodom do Liverpoolu nadšení, ale sotva hral. Pri svojom debute nastúpil ako náhradník proti Chelsea a zaznamenal rekordný počet asistencií za polčas."

Prečítajte si aj

Radikálny obrat! Mala z neho vyrásť nová hviezda Realu Madrid, teraz požiadal klub o prestup

„Dobrý hráč, talentovaný futbalista. Ale v Mníchove sa nikdy nestalo, že by ľudia hovorili: Ach, on je lídrom tímu. Preto som pri hodnotení Thiaga veľmi opatrný," hovoril Hamann.

„A po druhé, ako už spomínali iní, hrá iný štýl futbalu. Páči sa mu držať loptu, mať neustále loptu. Liverpool bol vždy dobrý, keď nebol v držaní lopty. Znovu ju získal a rýchlo sa presunul dopredu. A Španiel nie je taký hráč, takže bude zaujímavé ho sledovať, keď bude hrať častejšie. Pozrime sa na to, ako to zmení dynamiku Liverpoolu," dodáva Hamann pre portál talkSPORT.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: talkSPORT

Diskusia

Podobné články