Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Thiago Alcantara bude podpisom sezóny

LIVERPOOL - Zaujímavú prognózu vyslovil bývalý hráč Liverpoolu. Kto bude podľa neho top podpisom sezóny?
Zdroj: 36612
Zdieľajte:

Thiago Alcantara prestúpil z Bayernu do Liverpoolu a bývalý obranca Liverpoolu Jose Enrique prognózuje, že to bude podpis sezóny.

Jurgen Klopp mu doprial premiéru ako hrom. Už dva dni po príchode na Anfield ho poslal do zápasu proti Chelsea. A Thiago sa zaskvel. Vytvoril nový rekord Premier League v počte úspešných prihrávok v rámci jedného polčasu.

Thiago bude podpisom sezóny

Krátko na to bol pozitívne testovaný na Covid a musel byť v karanténe. No opäť bude k dispozícii v derby proti Evertonu.

„Je to fenomenálny hráč. Je špičkovým stredopoliarom, no je tiež čarodejníkom v štýle Coutinha," hovoril Jose Enrique pre Daily Mail.

Prečítajte si aj

Hviezda Bayernu v problémoch! Po dovolenkovom útoku svoju ex mu hrozí 5 rokov basy

„Vidím ho po boku Jordana Hendersona a Fabinha v strede poľa, čo dáva tímu niečo, čo predtým nemali. Keď chce prísť niekto, kto je dôležitým hráčom Bayernu Mníchov, do Liverpoolu, veľa to hovorí o tom, kde je momentálne tento klub."

Thiago Alcantara zbieral skúsenosti a trofeje v Barcelone či Bayerne. Španiel vyhral 24 trofejí, dvakrát vyhral Ligu majstrov, s Bayernom v uplynulej sezóne vybojoval treble.

„Je ťažké zlepšiť niekoho, kto je top hráčom Bayernu, ale Thiago sa bude učiť novým veciam. Bude, ak nie podpisom, tak určite jedným z podpisov sezóny," dodal bývalý obranca The Reds.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Daily Mail

Diskusia

Podobné články