Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Radikálny obrat! Mala z neho vyrásť nová hviezda Realu Madrid, teraz požiadal klub o prestup

MADRID - Realu Madrid z neho mala vyrásť nová hviezda. Teraz požiadal vedenie klubu o prestup
MetaHeadline: Martin Odegaard.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

V situácii Martina Odegaarda v Reale Madrid nastal radikálny obrat. Nórsky reprezentant požiadal vedenie klubu o prestup. Informuje o tom španielska Marca.

Odegaard chce odísť na ďalšie hosťovanie

Pri jeho príchode boli veľké očakávania. Realu z neho mala vyrásť nová hviezda. Tréner Zinedine Zidane mu však nedoprial veľa príležitostí v nabitej konkurencii.

Odegaard v minulej sezóne zažiaril na hosťovaní v Reale Sociedad. Real Madrid si ho predčasne stiahol. No nedostatok hracieho času pod Zidanom bol zdrojom obrovskej frustrácie hráča, ktorý už nie je ochotný sa s tým zmierovať.

Talentovaný tvorca hry s obrovským potenciálom v priebehu tejto sezóny dostal od Zidana dovedna vo všetkých súťažiach len 367 minút hracieho času.

To Odegaarda prinútilo zvážiť svoje ďalšie smerovanie a požiadal vedenie "bieleho baletu" o odchod na hosťovanie.

Prečítajte si aj

Real Madrid spravil chybu, že ho nechal odísť. Škriniarov spoluhráč druhým najlepším pravým obrancom sveta

Zidane si chce udržať Odegaarda z dôvodu nedostatku stredových hráčov v ofenzívnych oblastiach, ale javí sa to skôr ako akt krízového plánovania, nie skutočná túžba využiť Nórov talent.

Problémom Realu Madrid je odkaz, ktorý pravdepodobným ďalším hosťovaním Odegaarda vysiela. Veď Nór bol prakticky jediným letným podpisom klubu.

Pri pohľade na jeho vek si Real Madrid nemôže dovoliť posielať ho na toľko hosťovaní. Pri jeho návrate sa zdalo, že nič nebráni v ceste, aby sa pevne usadil v prvom tíme a pravidelne hrával.

Je buď platným hráčom Realu Madrid alebo nie je. Odegaard je príliš cennou devízou na to, aby ho "biely balet" neustále požičiaval ostatným tímom formou hosťovania.

V Reale Madrid by si mali sadnúť a poriadne sa zamyslieť nad tým, aký vlastne majú s Odegaardom plán.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články