Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škrtel to už nevydržal! Drsná reakcia na zahraničné správy o tom, že zvažuje koniec

ISTANBUL - Martin Škrtel to už viac nevydržal! Drsná reakcia na zahraničné správy o tom, že zvažuje koniec kariéry
Zdroj: 34856
Zdieľajte:

Martin Škrtel utrpel veľmi nepríjemné a bolestivé zranenie - roztrhnutú achilovku. Ukončilo mu sezónu. Pripravilo o možnosť vrátiť sa do slovenskej reprezentácie a pomôcť na EURO. Pripravilo ho o angažmán v tureckom Basaksehir Istanbul.

Tím, v drese ktorého vlani získal turecký titul a na jeseň si zahral v skupinovej fáze Ligy majstrov, nemal zľutovanie a maródujúceho Škrtela vyškrtol zo svojich plánov. Obe strany sa dohodli na ukončení spolupráce.

Prečítajte si aj

Odmietli sme Cristiana Ronalda kvôli tomuto hráčovi, priznáva ex-prezident Barcelony. A neľutujem!

Škrtela rozzúrili správy o tom, že zvažuje koniec

V zahraničných médiách začali špekulovať o tom, že bývalý slovenský reprezentačný kapitán zvažuje koniec aktívnej kariéry.

„Kontrakt bývalého hráča Liverpoolu Martina Škrtela bol ukončený po tom, ako si roztrhol achilovku a 36-ročný obranca teraz pravdepodobne zvažuje ukončenie kariéry," písal Danny Gallagher z Daily Mail.

Príspevok Škrtela poriadne vytočil. "No fucking way," reagoval dôrazný stopér na instagrame a pripojil ku komentáru aj Gallagherov príspevok a tri nazlostené emotikony.

Basaksehir si už za Škrtela našiel náhradu. Do konca sezóny prišiel do Istanbulu na hosťovanie Brazílčan Leo Duarte z AC Miláno.

Martin Škrtel sa potenciálne môže vrátiť do Spartaka Trnava, informovala o tom RTVS.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: instagram Martin Škrtel

Diskusia

Podobné články