Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Martin Škrtel do Trnavy?

TRNAVA - Trnava sa možno poteší výraznej posile. Martin Škrtel podľa kuloárnych informácií mieri do "slovenského Ríma" po tom, čo s tureckým Basaksehirom predčasne ukončil zmluvu
Zdroj: 37459
Zdieľajte:

V stredu prebehla médiami informácia o tom, že bývalý reprezentačný kapitán Martin Škrtel predčasne ukončil zmluvu s tureckým Basaksehir Istanbul.

Vráti sa Škrtel do Trnavy?

V zákulisí sa hovorí o jeho možnom návrate do Spartak Trnava.

„Mal platný kontrakt do konca sezóny. Pre zranenie achilovky by však do nej už nezasiahol. Budúcnosť skúseného obrancu je zatiaľ otázna. V zákulisí sa už dlhšie hovorí o tom, že Škrtel by mohol posilniť FC Spartak Trnava," informuje RTVS.

Prečítajte si aj

So Škriniarom to nevyšlo. Mourinho si vyhliadol obrancu Realu Madrid

V Basaksehir Istanbul hral od septembra 2019. Počas dvoch rokov v tomto klube získal turecký titul a zahral si v skupinovej fáze Ligy majstrov.

V riešení bol aj jeho návrat do slovenskej reprezentácie. V baráži o postup na Euro bol na súpiske medzi náhradníkmi, no vyradilo ho zranenie stehna.

Aktuálne dôrazný stopér laboruje so zranenou Achilovkou a aktuálna sezóna je pre neho pasé. Slovensku tak s určitosťou nepomôže na letnom európskom šampionáte.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook RTVS

Diskusia

Podobné články