Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Odmietli sme Cristiana Ronalda kvôli tomuto hráčovi, priznáva ex-prezident Barcelony. A neľutujem!

BARCELONA - Veľké odhalenie ex-prezidenta FC Barcelona: Odmietli sme Cristiana Ronalda kvôli tomuto hráčovi. A neľutujem!
Zdroj: 38242
Zdieľajte:

Bývalý prezident FC Barcelona Joan Laporta, ktorý sa o znovuzvolenie do funkcie bude uchádzať v januárových voľbách, prezradil, ako Katalánci odmietli ponuku na získanie Cristiana Ronalda, ešte pred jeho presunom do Manchesteru United.

Laporta o tom, ako Barcelona odmietla Cristiana Ronalda

„Chystali sme sa podpísať Ronaldinha a Rafu Marqueza," hovoril Laporta pre Iniestazo. „Marquezovi ľudia nám navrhli Cristiana Ronalda. V tom čase bol v Sportingu."

„Jeden z jeho agentov hovoril, že majú hráča, ktorého majú predať do Manchesteru United za 19 miliónov, ale nám ho predajú za 17 miliónov."

Prečítajte si aj

Lewandowski: Tento nemecký futbalista sa môže stať najlepším hráčom sveta

„Ale mi sme už v tom čase investovali do Ronaldinha. Cristiano hrával viac zo strany ako v strede. Tam sme to mali pokryté, tak sme ho odmietli a neľutujem to," dodáva Laporta.

Ronaldinho na Nou Campe zažiaril a stal sa miláčikom (nielen) barcelonských fanúšikov.

Ronaldo prestúpil na Old Trafford, kde jeho hviezda začala závratne stúpať. Pod trénerom Alexom Fergusonom získal tri tituly v Premier League. Následne prestúpil do Realu Madrid. "Bielemu baletu" pomohol získať dva tituly v La Lige a štyri trofeje v Lige majstrov.

Dva tituly pridal v talianskej Serie A v drese Juventusu Turín a rád by triumfoval so "Starou dámou" aj v Lige majstrov.

35-ročný Cristiano Ronaldo je s 15 gólmi na konte najlepším strelcom talianskej ligy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Iniestazo

Diskusia

Podobné články