Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škrtelovci sa spomínajú v Jankovskej výpovedi: Čo sa odohralo v Istanbule pred troma rokmi?

ISTANBUL - Bývalá štátna tajomníčka ministerstva spravodlivosti Monika Jankovská zapletená v Kočnerovej kauze Threema vypovedá a v jej výpovedi sa spomínajú šokujúco aj Škrtelovci.
Zdroj: 37143
Zdieľajte:

Bývalá štátna tajomníčka ministerstva spravodlivosti Monika Jankovská, ktorá je zapletená v kauze Threema s Mariánom Kočnerom, vypovedá v mnohých veciach na NAKA.

"Spievať" začala po niekoľkých mesiacoch vo väzbe. Vyjadruje sa k mnohým kontroverzným kauzám, no športových fanúšikov určite šokuje, že v jej výpovedi sa spomínajú aj Škrtelovci.

Prečítajte si aj

Na čo ho lákame naspäť do reprezentácie? Škrtel reagoval na kritiku Valjentovho agenta

Jankovská pred troma rokmi navštívila Škrtelovcov v Istanbule

Jankovská vo svojej rozsiahlej výpovedi preukazuje pôvod svojho drahého majetku. Okrem iného spomenula, že v decembri 2017 navštívila v Istanbule Škrtelovcov. Bývalý kapitán slovenskej reprezentácie v tom čase obliekal dres miestneho Fenerbahce.

Svoju návštevu Škrtelovcov v Istanbule spred troch rokov spomenula v súvislosti s vlastníctvom luxusného činčilového kožuchu, ktorého hodnota sa odhaduje na 20 tisíc eur. Kúpiť si ho podľa vlastných slov mala práve počas návštevy Škrtelovcov v Istanbule.

„Kúpený bol na grand bazáre, osobne boli so mnou Bára Škrtelová aj kamarátky, s ktorými som bola v Istanbule,“ uviedla Jankovská počas výsluchu, jej vyjadrenie prináša portál šport24.sk.

Podľa všetkého hovorila pravdu, pretože prvýkrát ju odfotili v spomínanom kožuchu 6. decembra 2017 v rámci výjazdového rokovania vlády v Revúcej. Podľa tvrdenia Jankovskej kožuch kúpila výhodne za 1 000 eur.

Martin Škrtel súhlasil s návratom do reprezentácie. Figuroval v nominácii slovenského tímu na barážový súboj proti Severnému Írsku o postup na Euro. Bol medzi náhradníkmi, napokon ho zranenie nohy do stretnutia nepustilo. Vyjadril sa aj k možnosti svojho účinkovania na budúcoročnom európskom šampionáte.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport24.sk

Diskusia

Podobné články