Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

So Škriniarom to nevyšlo. Mourinho si vyhliadol obrancu Realu Madrid

LONDÝN - Mourinho potrebuje posilu do obrany. So Škriniarom to nevyšlo, vyhliadol si tohto obrancu Realu Madrid
Zdroj: 38237
Zdieľajte:

José Mourinho a Tottenham Hotspur sú na love obrancu. Portugalský taktik vie, že potrebuje posilniť stred defenzívy, ak chce bojovať o titul v Premier League.

Pred sezónou sa zaujímal intenzívne o Milana Škriniara. No s Interom Miláno sa Tottenham nedohodol na prestupovej čiastke. Odvtedy sa Škriniarova pozícia na San Sire zmenila. Opäť je stabilným členom základnej jedenástky Conteho a hrá vo výbornej forme.

Prečítajte si aj

Mourinho brutálne zostrelil Ozila svojím najnovším vyjadrením

Eder Militao do Tottenhamu?

Najnovším objektom Mourinha sa stal brazílsky stredný obranca Eder Militao z Realu Madrid. Informuje o tom Corriere dello Sport. Získať by ho chcel na hosťovanie s možnosťou budúceho trvalého prestupu.

"Biely balet" za Brazílčana zaplatil pred 18 mesiacmi 50 miliónov eur a je jasné, že Florentino Perez ho nebude chcieť nechať odísť lacno.

Eder Militao ale nefiguruje v plánoch trénera Zinedina Zidana. V posledných deviatich zápasoch Realu Madrid vôbec nehral. V minulej sezóne nastúpil len v desiatich zápasoch v La Lige.

Zdá sa, že tento krok vyhovuje všetkým stranám. Otázkou len zostáva, s akou veľkou stratou je Real Madrid ochotný obrancu predať.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Corriere dello Sport

Diskusia

Podobné články