Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Rozhodujúce stretnutie pripravené! Dohodne sa Lobotkov prestup už tento týždeň?

TURÍN - Titulky talianskych médií plní Stanislav Lobotka a jeho prestup. Rozhodujúce stretnutie pripravené, píšu. Transfer už tento týždeň?
Zdroj: 34827
Zdieľajte:

Stanislav Lobotka horúcim kandidátom na januárovú zmenu dresu. V Neapole nehráva a pred letným Eurom potrebuje nabrať zápasovú prax.

Kľúčové stretnutie tento týždeň

Najvážnejším kandidátom na jeho angažovanie je taliansky FC Turín. Podľa talianskych médií sa už v priebehu tohto týždňa stretnú manažéri oboch klubov, aby rokovali o podmienkach presunu.

Meno slovenského stredopoliara plní titulky talianskych športových médií - Lobotka v Turíne, rozhodujúce stretnutie pripravené či Turínsky tlak na Lobotku, píšu v Taliansku.

Prečítajte si aj

Jendrišek sklamaný, že sa s ponukou neozval tento slovenský klub: Mrzí ma, že na mňa zanevreli!

Lobotka, ktorý prišiel pod Vezuv pred rokom zo španielskeho Viga za 20 miliónov eur, v tejto sezóne pod Gennarom Gattusom ani raz nefiguroval v základnej jedenástke a neodohral ani jeden celý zápas.

„Neapol nechce Lobotku predať. Je presvedčený, že v Turíne by sa mohol osvedčiť. Klub skôr rozmýšľa o hosťovaní alebo o opcii na odkúpenie. Neapol by tak mal Slováka stále pod kontrolou, mohol by ho vrátiť späť a potom predať za vyššiu cenu,“ píše taliansky Tuttosport.

Neapol pristúpi na hosťovanie

„Neapol je ochotný pustiť Lobotku na hosťovanie a Turín sa to rozhodol vyskúšať. V prípade odchodu Meitého do Milána by zaplnil chýbajúce miesto v zostave. Peniaze ušetrené na Francúzovi by mohli ísť Slovákovi,“ píše portál corrieregranata.it.

Zdá sa, že v Taliansku už majú jasno o Lobotkovom osude a jeho budúcom pôsobisku. Všetko nasvedčuje tomu, že Neapol ho uvoľní do Turína na hosťovanie s možnosťou opcie na trvalý prestup.

V Turíne bude mať podstatne menšiu konkurenciu ako v Neapole a môže zbierať chýbajúcu zápasovú prax, z čoho bude hráč ako aj slovenská reprezentácia profitovať. Turínu môže na jar výrazne pomôcť v boji o záchranu. Tento tím je prvý pod čiarou zostupu, na Janov stráca dva body.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: corrieregranata.it, Tuttosport

Diskusia

Podobné články