Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Lobotka sa má v zime sťahovať do TOHTO klubu: Pomôže mu zmena dresu k lepšej forme?

NEAPOL - Lobotka má v zime zmeniť dres, prestúpiť by mal do TOHTO klubu. Pomôže mu to nájsť stratenú formu pred budúcoročným Eurom?
Zdroj: 34827
Zdieľajte:

Stanislav Lobotka by sa mohol v januári sťahovať. Záujem o služby slovenského reprezentanta má FC Turín. Aktuálne posledný tím talianskej Serie A ho chce získať na hosťovanie do konca sezóny. Informuje Calciomercato.

Presunie sa Lobotka do Turína?

Z tohto transferu by ťažili obe strany. Turín by získal kvalitnú posilu v boji o záchranu v najvyššej talianskej súťaži. Lobotka by zas získal stabilnú pozíciu v základnej zostave a potrebný hrací čas. To by mu mohlo pomôcť vrátiť sa späť do formy, čo by uvítal pred budúcoročným európskym šampionátom.

Prečítajte si aj

Isco požiadal o prestup z Realu Madrid po konflikte s TÝMTO spoluhráčom

Tréner Neapola Gennaro Gattuso Lobotkovi v tejto sezóne príliš veľa šancí nedoprial. Na ihrisko ho poslal len vo ôsmich zápasoch, aj to len z pozície striedajúceho hráča.

„Lobotka hrá pred obranou a mohol by byť tým pravým pre trénera Giampaola. Jeho plat je okolo dva milióny eur, takže by sa zmestil do platového stropu klubu,“ píše Corriero Torino.

„Neapol by bol ochotný predať Lobotku, aby uvoľnil miesto hráčovi s vyššou kvalitou, ktorý by hral za prvým útočníkom. Snom Neapola je získať Papu Gomeza. Zatiaľ je to však len návrh,“ píše portál arenanapoli.it.

Bude sa Lobotka už čoskoro sťahovať?

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Calciomercato, Corriero Torino, arenanapoli.it

Diskusia

Podobné články