Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Jendrišek sklamaný, že sa s ponukou neozval tento slovenský klub: Mrzí ma, že na mňa zanevreli!

NITRA - Erik Jendrišek sa vracia na Slovensko. Je sklamaný, že nedostal ponuku od tohto klubu: Mrzí ma, že na mňa zanevreli!
Zdroj: 38232
Zdieľajte:

Erik Jendrišek sa stane novou hviezdou slovenskej najvyššej futbalovej súťaže.

Bývalý agent kľúčovým dôvodom presunu do Nitry

S Nitrou podpísal kontrakt na jeden a pol roka. Naposledy pôsobil v gréckom Volose, s ktorým v decembri rozviazal zmluvu.

„Erik je vynikajúci futbalista a fantastický človek. Svojimi kvalitami pomôže nášmu mladému tímu nielen na ihrisku, ale aj mimo neho. Do dvoch dní sme sa dokázali dohodnúť. Rokovania sa väčšinou týkali nášho nového konceptu v klube a možnosti zotrvať v štruktúrach aj po skončení aktívnej kariéry,“ uviedol pre oficiálny klubový web fcnitra.com zástupca klubu Peter Hammer.

Prečítajte si aj

VIDEO Bale a Son na lavičke vybuchli smiechom po trapase Dele Alliho. Bale pýtal pre spoluhráča žltú kartu!

Práve Peter Hammer bol kľúčovým dôvodom, pre ktorý sa Jendrišek rozhodol pokračovať v kariére pod Zoborom. V minulosti pracoval ako hráčsky agent a bývalému reprezentantovi pomohol k zaujímavým prestupom do Nemecka.

„Rozhodujúcim bol fakt, že jedným zo súčasných šéfov klubu sa nedávno stal už spomínaný Peter Hammer, ktorého poznám od mojich devätnástich rokov," uviedol Jendrišek pre šport24.sk.

„Spoznal som ho, keď som mal devätnásť, v začiatkoch mi veľmi pomohol, a netýkalo sa to len samotných prestupov. Beriem to tak, že teraz, keď prichádza on do mojej rodnej krajiny a rozbieha zmysluplný projekt, tak mu chcem byť v jeho začiatkoch u nás nápomocný. Áno, je to akýsi revanš za to, že mi pred rokmi pomohol.“

Jendrišeka mrzí, že na neho Ružomberok zanevrel

Jendrišek priznáva, že záujemcov o jeho služby bolo viac. Mrzí ho však, že medzi nimi nefiguroval Ružomberok. Klub, v ktorom vyrastal. Klub, v ktorého drese sa v roku 2006 stal s 21 gólmi najlepším strelcom ligy. Klub, z ktorého sa odrazil do veľkého futbalu.

„Keď sa vracia zo zahraničia na Slovensko hráč s mojimi skúsenosťami, tak zväčša je tých záujemcov viacero. Ružomberok medzi nimi nebol. Odvtedy, čo som prestúpil do Trnavy, tak na mňa ten klub zanevrel. Škoda, strávil som tam krásne roky a mám ho stále v srdci. Trnavský Spartak prejavil záujem, no vzhľadom k súčasnej situácii mi nebol schopný dať na stôl akúkoľvek ponuku.“

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport24.sk

Diskusia

Podobné články