Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Boris Kollár sa pustil do futbalovej reprezentácie, Jendrišek ho parádne zotrel!

BRATISLAVA - Boris Kollár sa pustil do slovenských reprezentantov a bývalý hráč národného tímu ho svojím komentom absolútne zotrel!
Zdroj: 36862
Zdieľajte:

Slovenskí futbaloví reprezentanti pokľakli pred úvodným výkopom zápasov proti Írsku aj Škótsku na znak boja proti rasizmu a solidarity s hnutím Black Live Matters.

Boris Kollár sa obul do reprezentantov

Predseda parlamentu a šéf strany Sme rodina Boris Kollár si toto gesto všimol a kriticky sa k nemu vyjadril na sociálnej sieti Facebook.

„Priatelia, prišlo mi toto meme a nedá mi sa k tomu nevyjadriť. Slovenskí futbaloví reprezentanti si pred futbalovým zápasom proti Írsku pokľakli, aby tak vyjadrili znak úcty a podpory hnutiu Black Lives Matter (BLM), ktoré stojí za rasovými nepokojmi a vyrabovanými obchodmi v USA.

Neviem, prečo mali futbalisti potrebu si uctiť túto organizáciu, keď len nedávno sa dištancovali od ľudí, ktorí vyvesili na štadióne transparent s textom White Lives Matter.

Ak sa už teda chcú pliesť futbalisti do politiky, tak mohli podobné gesto urobiť, keď zabili nášho občana v Belgicku, vtedy by to dávalo nejaký zmysel.

A ak už máte takú silnú potrebu pred niekým pokľaknúť, tak choďte na Slavín, alebo na Duklu, tam sú pochovaní tí, ktorí za to stoja," napísal politik.

Prečítajte si aj

Hološko: Ševela nemal guráž a zostavu mu diktovalo vedenie. Kozák si buchol po stole, preto v Slovane skončil

Jendrišek trefne reagoval

Parafrázujúc jeho slová z príspevku, ak sa chce pliesť politik do futbalu, mal by si najskôr zistiť aspoň základné fakty a až potom kritizovať. Evidentne nesleduje, že pokľaknutie pred zápasom je bežným javom aj v iných zápasoch, pri iných tímoch a ide o nariadenie, nie o svojvôľu konkrétnych tímov.

Výborne to vystihol bývalý reprezentant Erik Jendrišek, ktorý bez váhania trefne reagoval na Kollárovu kritiku:

„Radšej by som sa staral o opatrenia, ktoré absolútne nedávajú zmysel. Preto, lebo polovici vecí nerozumiete, ako napríklad športu. Keďže pokľakli aj Škóti, určite to bolo nariadené od FIFA alebo UEFA.

Tak, ako my musíme dodržiavať zákazy a naše deti nemôžu ani trénovať, ale v škole sú aj tak spolu, tak aj futbalisti majú niektoré veci nakázané. Takže nehľadajme senzáciu, kde nie je."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook Boris Kollár

Diskusia

Podobné články