Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Bale a Son na lavičke vybuchli smiechom po trapase Dele Alliho. Bale pýtal pre spoluhráča žltú kartu!

LONDÝN - To bola komédia! Bale a Son sa išli smiechom popukať na trapase Dele Alliho, dokonca Bale pýtal pre spoluhráča žltú kartu
Zdroj: 38230
Zdieľajte:

Dele Alli predviedol výborný výkon v drese Tottenhamu v pohárovom stretnutí na pôde Marine z ôsmej anglickej ligy. Mal výrazný podiel na hetriku Carlosa Viniciusa a na vysokej výhre Spurs 5:0.

Trapas Alliho pobavil Balea so Sonom

Predviedol nielen výborný výkon, ale nechtiac aj kúsok, po ktorom lavička Tottenhamu vybuchla smiechom. Cúvajúc nešťastne spadol a prekopŕcol sa na ihrisku. Snažil sa prijať prihrávku od Bena Daviesa, no v momente, keď k nemu lopta prichádza, spadne. Bale, Sergio Reguilon a Son sa začali smiať, dokonca Bale vtipne požadoval od rozhodcu žltú kartu pre spoluhráča za filmovanie.

Prečítajte si aj

VIDEO Zlatanova rozcvička sa stala virálom! Jednému z trénerov však asi všetko jedno nebolo

Po kvalitnom výkone v stretnutí FA Cupu bude mať José Mourinho nad čím uvažovať.

Faktom je, že Dele Alli pod jeho taktovkou v doterajšom priebehu sezóny veľa príležitostí nedostáva. Zámorské médiá pravidelne prinášajú špekulácie o jeho potenciálnom januárovom odchode. Intenzívne sa spomína najmä možnosť jeho opätovného spojenia s Mauriciom Pochettinom, ktorý sa stal novým trénerom PSG.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články