Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Areola ho do bránky nepustil. Rodák uviedol, za akých okolností bude chcieť Fulham opustiť

LONDÝN - Vychytal postup, no skúsený Areola ho posadil len na lavičku. Rodák otvorene uviedol okolnosti, za ktorých bude chcieť z Fulhamu odísť
Zdroj: 37324
Zdieľajte:

Slovenský brankár Marek Rodák bol v minulej sezóne hrdinom Fulhamu, vychytal mu postup do Premier League. No v najvyššej anglickej súťaži toho zatiaľ veľa neodchytal. Na lavičku ho posadil skúsenejší Alphonse Areola. Mnohí na Rodákovom mieste by zvažovali zmenu klubu.

Rodák: Za týchto okolností zvážim odchod z Fulhamu

„Ťažko povedať, čo bude. Zatiaľ však nerozmýšľam nad odchodom. Areola je u nás na hosťovaní. Možno, ak by ho klub kúpil natrvalo, alebo by mi tréner povedal, že Alphonse je jednoznačná jednotka a ja nebudem chytať, tak by som chcel ísť preč. Druhá vec je, že neviem o žiadnom konkrétnom záujme o mňa zo strany iných klubov," v rozhovore pre šport.sk otvorene objasnil okolnosti, za ktorých by zvažoval odchod z Fulhamu.

Prečítajte si aj

Čaká ho krst ohňom a chce späť pozíciu jednotky: Je však Angličan, aj tréner a uprednostňujú ho aj médiá

Šanca ukázať sa v pohári

Pozitívnou správou je, že Rodák dostane šancu v sobotňajšom stretnutí FA Cupu na pôde QPR. V prípade, že podá kvalitný výkon, môže trénerovi nasadiť chrobáka do hlavy a vypýtať si aj nejaký ten štart v Premier League.

„Jasné, že situácia pre mňa nie je ľahká, ale čo v živote býva ľahké? Stále u mňa prevláda pozitívny prístup. Musím byť pripravený. Šanca môže prísť kedykoľvek, to mi prízvukuje aj tréner. Zvlášť v dobe pandémie. Nerobím tragédiu z toho, že nechytám, aj keď, samozrejme, by som najradšej stál v bránke.“

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články