Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Rodák o trénerovi Fulhamu: Odstavil ma po prvom zápase! Takto mi to zdôvodnil

FULHAM - Potiahol Fulham do Premier League, no tréner ho odstavil po prvom zápase. Marek Rodák: Takto mi to zdôvodnil
Zdroj: 37372
Zdieľajte:

Marek Rodák potiahol v uplynulej sezóne Fulham do anglickej Premier League. Dostal šancu v premiérovom zápase proti Arsenalu, odvtedy však nechytal.

Tréner Scott Parker uprednostňuje novú posilu Alphonsa Areolu, ktorý pôsobil v PSG či Reale Madrid.

„Som pokojný. Čakám na šancu. Dúfam, že ju dostanem a chytím sa jej. Nič iné mi neostáva, len tvrdo pracovať a počkať si na rozhodnutie trénera, keď ma pošle do bránky," hovoril Rodák pre Nový Čas.

Rodák odstavený po prvom zápase, ako mu to tréner zdôvodnil?

Pozíciu jednotky veľmi rýchlo získal Areola. Rodák veril, že bude mať viac šancí preukázať svoje kvality v zápasoch Premier League.

„Tréner uprednostnil jeho väčšie skúsenosti. Dúfal som, že konkurenčný boj bude dlhší, no mimo diania som sa ocitol už po prvom zápase."

Prečítajte si aj

Mourinho po šlágri: Prehral lepší. Ak by som sa správal ako Klopp, vylúčia ma

Napriek tomu, že nováčik Fulham inkasoval tretí najvyšší počet gólov v lige (22 v 13 zápasoch) a je len tesne nad pásmom zostupu, tréner Parker po Rodákovi nesiaha. Ako slovenskému brankárovi zdôvodnil svoj postoj?

„Povedal mi, že Areolu uprednostnil pre jeho väčšie skúsenosti. Ja mám vraj ešte čas, keďže som mladý.“

Skutočne prekvapujúce. Vlani patril medzi najlepších brankárov Championship. Pomohol Fulhamu k postupu medzi anglickú elitu. Darí sa mu v reprezentačnom drese, vychytal Slovákom postup v semifinále aj finále baráže o Euro. Napriek tomu nepochopiteľne v klube nedostáva žiadny priestor.

„Vlaňajšia sezóna mi vyšla. Postúpili sme medzi elitu. Veľa ľudí nechápalo, že som sa po tom všetkom ocitol na vedľajšej koľaji."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Nový Čas

Diskusia

Podobné články