Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Čaká ho krst ohňom a chce späť pozíciu jednotky: Je však Angličan, aj tréner a uprednostňujú ho aj médiá

NEWCASTLE - Martin Dúbravka sa vracia do hry a chce si vybojovať späť pozíciu jednotky. Darlow je Angličan, tréner tiež, aj domáce médiá uprednostňujú Angličanov, uvedomuje si
Zdroj: 34899
Zdieľajte:

Martin Dúbravka má za sebou veľmi ťažké obdobie. Reprezentačný gólman, ktorý bol známy svojou dlhou sériou štartov v Premier League, ako keby si všetku smolu vybral v uplynulom roku.

Začalo sa to na jar, keď si poranil koleno v marcovom zápase so Southamptonom. Neskôr prišlo zranenie členka. Operácia nosnej prepážky. Následne chytil aj koronavírus a hoci mal mierny priebeh, pozitívny bol takmer mesiac.

Boj o stratenú pozíciu jednotky

Snáď si už vybral všetku smolu. Vracia sa späť do hry. Jeho cieľom je získať späť pozíciu jednotky v Newcastle United. Počas absencie sa chytil jeho konkurent Karl Darlow, ktorý nedávno zažiaril pri bezgólovej remíze s Liverpoolom.

„Uvedomujem si, že Karl sa chytil, a to nielen v tomto zápase. Možno naozaj myslel aj na to, že teraz musí zachytať ešte lepšie, keď už som zdravý. Samozrejme, teraz sa budem chcieť dostať do bránky ja, aj keď to nebude jednoduché. Karl je Angličan, tréner tiež, aj domáce médiá uprednostňujú Angličanov," hovoril Dúbravka pre šport.sk.

„Verím, že budem opäť jednotka. Priznám sa, že inak ani nepremýšľam. Nemám v hlave, čo bude, ak to nevyjde. Som totiž presvedčený, že to vyjde. Za dva a pol roka som tu získal určitý kredit," dodáva odhodlane.

Prečítajte si aj

TOP 3 priority na posilnenie útoku Realu Madrid

Čaká ho krst ohňom?

Je možné, že uzdravený Dúbravka dostane priestor v sobotňajšom stretnutí Ligového pohára na pôde Arsenalu Londýn.

„Tréneri už niečo naznačovali, ale názor sa ešte môže zmeniť. Po súboji s Leicestrom sme mali dva dni voľno, takže sme sa nemali kedy porozprávať. Samozrejme, bolo by skvelé, ak by som bol počas víkendu v bránke. Verím, že svojím prístupom a nasadením v tréningu som trénerom zamotal hlavu.“

Prípadný návrat proti Arsenalu by bol pre Dúbravku skutočným krstom ohňom. Veď "kanonieri" sa postupne rozbiehajú, vyhrali posledné tri zápasy a naposledy zostrelili "štvorkou" WBA.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články