Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

TOP 3 priority na posilnenie útoku Realu Madrid

MADRID - Podľa OK Diario vyzerá rebríček TOP 3 priorít na posilnenie útoku Realu Madrid nasledovne
Zdroj: 38114
Zdieľajte:

Real Madrid a jeho top trojka priorít pre posilnenie útoku? Na prvom mieste je podľa OK Diario Francúz Kylian Mbappé, aktuálne obliekajúci dres francúzskeho PSG.

Son sa stal trojkou na zozname útočných priorít Realu Madrid

Dvojkou na spomínanom zozname je Nór Erling Haaland, ktorý žiari v drese nemeckého tímu Borussia Dortmund.

Na tretiu pozíciu sa vďaka fantastickým tohtosezónnym výkonom dostal Kórejčan Son Heung-Min z Tottenhamu Hotspur.

Son Heung-Min je najlepším strelcom Spurs v aktuálnej sezóne Premier League a je druhým najlepším kanonierom súťaže. Na konte má 12 presných zásahov (+ 5 asistencií). Lepší v tabuľke strelcov je len Mohamed Salah z Liverpoolu, ktorý má na konte o jeden gól viac.

Prečítajte si aj

Sergio Ramos sa rozlúči s Realom Madrid: Toto bude jeho nový klub!

Podľa OK Diario má Real Madrid okrajovo v hľadáčiku v súvislosti s potenciálnym posilnením ofenzívy aj trojicu Harry Kane (Tottenham), Sadio Mané (Liverpool) a Jadon Sancho (Dortmund).

Son Heung-Min svojimi výkonmi začína podľa spomínaného zdroja pripomínať úlohu, ktorú hral v Reale Madrid Cristiano Ronaldo až do svojho odchodu do Juventusu Turín.

Medzi jeho prednosti patrí vek, schopnosť strieľania gólov, ťah na bránku a tiež schopnosť hrať bez lopty, ktorú by v Reale, tíme plnom hráčov, ktorí radi hrajú s loptou na nohe, výborne uplatnil.

Top prioritou pre Real Madrid, čo sa posilnenia útoku týka, zostáva Kylian Mbappé, o ktorého sa zaujíma "biely balet" už päť rokov. Zmluva v Parku princov mu skončí v lete 2022, teda o rok a ak sa mu nepodarí s PSG získať vytúženú trofej v Lige majstrov, očakáva sa jeho odchod.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: OK Diario

Diskusia

Podobné články