Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cristiano Ronaldo priznal, čím ho najviac štve jeho najstarší syn: Kvôli TOMUTO sa hádame!

TURÍN - Cristiano Ronaldo prezradil, čím ho najviac rozčuľuje jeho syn Cristiano junior a kvôli čomu sa hádajú
Zdroj: 37945
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo bol nedávno v Dubaji vyhlásený za najlepšieho futbalistu storočia. Pri tejto príležitosti prítomným novinárom poskytol zaujímavý rozhovor, v ktorom dal nahliadnuť aj do spôsobu výchovy svojho 10-ročného syna Cristiana juniora.

Cristiano junior je talentovaný po otcovi, svojich rovesníkov prečnieva, no podľa jeho slávneho otca potrebuje veľmi tvrdo pracovať na tom, aby sa mohol stať futbalistom.

Cristiano Ronaldo prezradil, čo vyčíta najstaršiemu synovi

„Ešte nie je dobrým hráčom. Niekedy som na neho tvrdý, pretože mi vadí, keď pije Coca-Colu alebo Fantu. Som kvôli tomu potom na neho naštvaný," priznal Ronaldo, známy nielen svojím tvrdým tréningom, ale aj striktnou životosprávou.

„Hádame sa, keď vidím, že je chipsy alebo hranolky. On vie, že sa mi to nepáči," pokračoval portugalský reprezentant.

„To je rovnaké ako s mladšími deťmi. Vždy, keď si dávajú čokoládu, tak sa na mňa pozerajú, čo ja na to. Viete, v tomto je potrebné byť dôsledný," dodáva.

Prečítajte si aj

Cena za megatalent Slavie raketovo stúpa! Odmietnutá ponuka 10 miliónov EUR, nástupca Ronalda v Juventuse, píšu o ňom

Päťnásobný víťaz Zlatej lopty a päťnásobný víťaz Ligy majstrov sa vrátil ešte k staršiemu synovi Cristianovi.

„Aby som bol úprimný, má veľký potenciál. Je rýchly, vysoký a dobre číta hru. Ale to nič neznamená, hovorím mu to stále, že musí mať aj veľké odhodlanie a stať sa úspešným futbalistom vyžaduje veľa tvrdej práce."

Cristiano Ronaldo by bol rád, keby sa jeho syn vydal po jeho stopách a bol úspešným futbalovým hráčom. Ak sa rozhodne vykročiť inou cestou, drámu z toho rozhodne robiť nebude a podporí ho v akejkoľvek voľbe.

„Nebudem na neho tlačiť, aby hral futbal. Pokiaľ bude chcieť byť napríklad lekárom, tak kľudne môže. Prial by som si ale, aby sa snažil byť najlepší v tom, čo bude robiť," uzavrel Cristiano Ronaldo.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články